Kincorrectie

Kincorrectie

Kin corrigeren met fillers

Een kincorrectie zonder een chirurgische ingreep te ondergaan? Een operatie is onnodig! Bij Faceland kun jij jouw kin laten corrigeren met A-merken fillers en ervaren cosmetisch artsen of Physician Assistants.

Rimpels in de kin

Jij kunt de rust in jouw gezicht terugbrengen door de strijd tegen lijntjes in de kin aan te gaan met een filler. Fillers zijn heel geschikt voor de behandeling van kleine rimpeltjes. Maar ook diepere rimpels die soms midden op je kin ontstaan kunnen wij behandelen. Zulke diepe rimpels geven vooral mannen al heel snel een norse, stuurse uitdrukking. Daaraan maken we snel een einde met een stevig vulmiddel.

Vorm corrigeren

Met een dergelijk middel kunnen we ook de vorm herstellen of aanpassen. Heb jij bijvoorbeeld een te kleine kin of holtes? Staat jouw kin zichtbaar vanaf de zijkanten naar binnen? Merk jij dat jouw kin de verhoudingen in jouw gelaat verstoren? Dan kunnen wij daar meer volume in brengen om jouw gezichtsverhouding en uitstraling te verbeteren. Bekijk hieronder de voor en na foto van een behandeling van de kin met fillers.

Kincorrectie
De volgende prijzen zijn van toepassing op een behandeling van de kin buiten de actieperiodes:

  • Prijs 1,0 ml hyaluronzuur: €299,-
  • Prijs 1,5 ml Radiesse: €349,-

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Kincorrectie
4.4 (88.57%) 35 votes

Vestigingen