Kincorrectie
Kincorrectie

Kin filler €299,-

Een kincorrectie zonder een chirurgische ingreep te ondergaan? Een operatie is onnodig! Bij Faceland kun jij jouw kin laten corrigeren met A-merken fillers en ervaren cosmetisch artsen of een Physician Assistant. Heb jij bijvoorbeeld een te kleine kin of holtes? Staat jouw kin zichtbaar naar binnen vanaf de zijkanten? Merk jij dat jouw kin de verhoudingen in jouw gelaat verstoren? Dan kunnen wij daar meer volume in brengen om jouw gezichtsverhouding en uitstraling te verbeteren. Maar ook diepere rimpels die soms midden op je kin ontstaan kunnen wij behandelen.

Kin filler voor en na

Tijdens de behandeling

Voor deze behandeling is maximaal 30 minuten nodig. De behandeling bestaat altijd uit een aantal injecties waarbij de best passende filler op precies de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid kan worden aangebracht. Voor de kincorrectie kunnen zowel hyaluronzuur fillers als de Radiesse filler een mooie uitkomst bieden. Jouw behandelend arts of Physician Assistant stemt de keuze van de filler af op de structuur van jouw huid en diepte van rimpels.

Na de behandeling

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf twee tot vier weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een kosteloze controle afspraak! Het effect van jouw behandeling met Radiesse zal negen maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van een hyaluronzuur filler is dit gemiddeld tussen de zes en negen maanden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

FAQ kincorrectie filler

Wat is het verschil tussen een hyaluronzuur filler en Radiesse filler?
Faceland maakt gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur (A-merken Belotero en Juvéderm) en fillers op basis van collageen (A-merk Radiesse).

Kan de kincorrectie ook met Botuline Toxine?
Ja. Dit is dan wel een andere vorm van een kincorrectie. Wanneer je putjes in je kin hebt, betekent dit dat de spiertjes in jouw kin overactief worden. Met Botuline Toxine kunnen deze putjes verminderen. Deze behandeling kost €50,- met Bocouture.

Is een behandeling met fillers pijnlijk?
Een beetje. Plaatselijke verdoving zit al verwerkt in de fillers om maximaal comfort te bieden. Tijdens sommige behandelingen wordt er ook gebruikgemaakt van een verdovingscrème. Ook gebruiken we een dun naaldje om je zo veel mogelijk te ontzien van pijn.

Wil jij meer lezen over veelgestelde vragen? Klik dan hier.

Kincorrectie prijs

Het corrigeren van de kin is al mogelijk voor de vaste prijs van €299,- voor 1,0 ml hyaluronzuur (A-merken Belotero of Juvéderm). Voor een behandeling met de Radiesse filler betaal je €349,- voor 1,5 ml. Let op! Kijk altijd even op de actiepagina voor kortingen.

Afspraak maken

Faceland is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 37. Een afspraak is in elke vestiging mogelijk. Bekijk hieronder de specialisten. Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Onze vestigingen

Faceland heeft acht vestigingen in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Nijmegen, Eindhoven en Mill. Een behandeling voor het corrigeren van de kin is op elke vestiging mogelijk.

Specialisten en vestigingen

  • Rotterdam: Robin Snijders, Shaktie Lalé, Tiba Tossijn, Yesim Misirli, David Hamraz, Karina Rahimi
  • Utrecht: Michiel Westedt, Anne de Reus, Janne van Avendonk, Marie Kuijt, Nicoline Nijman, David Hamraz
  • Nijmegen: Anne de Reus, Anna Grelack
  • Capelle: Karina Rahimi, Shaktie Lale, Yesim Misirli, David Hamraz
  • Mill: Anna Grelack
  • Eindhoven: Whitney Koeiman
  • Amsterdam-Schiphol: Veerander Ghotra, Robin Snijders, Janne van Avendonk Marie Kuijt, Nicoline Nijman, Michiel Westedt
  • Barendrecht: Veerander Ghotra, Tiba Tossijn, Karina Rahimi

Gerelateerde behandelingen

  • Kaak- en kinlijn: De kaaklijn vormt samen met de kin de basis voor de vorm van het gezicht en zijn dus letterlijk gezichtsbepalend. Met een filler ofwel een tijdelijk vulmiddel kunnen de artsen van Faceland jouw kaaklijn strakker maken. De kosten voor het verstevigen van de kaaklijn zijn €299,- per 1,0 ml hyaluronzuur (A-merken Belotero of Juvéderm) of €599,- voor 3,0 ml Radiesse.
  • Marionetlijnen: De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen ontstaan door een natuurlijk samenspel van zwaartekracht en een verlies aan stevigheid van de huid rond de mondhoeken. Deze zogenoemde marionetlijnen zijn gelukkig prima te verzachten met een filler oftewel tijdelijk vulmiddel. De kosten voor het opvullen van de marionetlijnen zijn €299,- per 1,0 ml hyaluronzuur.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Kincorrectie
8.8 (87.89%) 38 votes

Vestigingen

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail