Volle lippen
Volle lippen

Lip fillers bij Faceland €299,-

Lippen verliezen bij het ouder worden volume en contour. Ze worden smaller en lijken soms naar binnen te vouwen. De hyaluronzuur filler is speciaal ontwikkeld om dit probleem op te lossen en zorgt ervoor dat jouw lippen haar natuurlijke stevigheid terugkrijgen. Er wordt meer volume gecreëerd waardoor de lippen die van nature altijd al smal zijn geweest voller gemaakt kunnen worden.

Verder kunnen lip fillers de mondhoeken weer rechter trekken en de rimpeltjes in en rond de lippen verzachten. Ook kan het vergroten van de lippen er zelfs voor zorgen dat “streepjescodes” ofwel rimpeltjes net boven en onder de lippen worden voorkomen. Zo geven we jouw mond als geheel (weer) een sensuele en jeugdige, maar wel natuurlijke uitstraling.

Russian method

Bij de ‘Russian method’ worden micro injecties in het buitenste randje van je lippen geplaatst waardoor de lip meer gaat krullen en je een mooi ‘’lip plumper’’ effect krijgt (denk aan: Kylie Jenner, Doutzen Kroes, Rosie Huntington-Whiteley). De behandelaars van Faceland zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de Russian Method. Bekijk hieronder in de video hoe de priktechniek eruitziet!

 Tijdens de lipvergroting

Tijdens de behandeling worden jouw lippen door middel van fillers opgevuld.  Jij geeft zelf aan wat jouw wensen zijn en de behandelend arts zal je adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers. Voor aanvang van de afspraak krijg je een verdovende zalf opgesmeerd, deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Het zalfje zorgt ervoor dat de lippen en de omgeving rondom de mond verdoofd zijn.

Met een dunne naald worden er kleine prikjes gegeven in de lippen. Ook in de lip-contour wordt de filler geïnjecteerd om het krulletje van de lip te accentueren. De behandeling duurt maximaal 15 minuten. Het resultaat van de behandeling stemmen wij altijd af op jouw lippen en gezichtsvorm. Elk paar lippen is anders en daarom zijn ook de mogelijkheden en de resultaten verschillend. Dit wordt tijdens de behandeling met jou besproken. In de video hieronder geeft één van onze artsen antwoorden op de veelgestelde vragen over lippen!

Na de lip injecties

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Je kunt last krijgen van kleine blauwe plekjes/zwelling waar de naald is ingebracht, dit trekt meestal na 2-3 dagen vanzelf weg. Daarnaast adviseren onze behandelaars om de lippen de dagen erna regelmatig lichtjes met vaseline te masseren. Dit zorgt voor optimale verdeling van de filler. Ook is het goed om de lippen te koelen.

Mocht jij na twee weken niet tevreden zijn over het resultaat, dan kun jij bij dezelfde behandelaar langskomen voor een kosteloze touch-up! Hoelang het effect van jouw behandeling aan zal houden hangt af van de gebruikte filler, maar je mag met een hyaluronzuur filler rekenen op 6 tot 9 maanden. Daarna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Benieuwd naar before and after foto’s? Bekijk hier de lippen van onze Faceland cliënten!

Lippen opvullen kosten

Het opvullen van de lippen is al mogelijk voor de vaste prijs van €299,- voor 1,0 ml hyaluronzuur (A-merken Belotero of Juvéderm). Let op! Kijk altijd even op de actiepagina voor kortingen.

Afspraak maken

Faceland is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 47. Een afspraak is in elke vestiging mogelijk. Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Onze specialisten

De lip filler behandeling wordt uitgevoerd door alle cosmetisch artsen en Physician Assistants van Faceland.

Onze vestigingen

Faceland heeft acht vestigingen in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Nijmegen, Eindhoven en Mill.

Gerelateerde behandelingen

  • Rokerslijntjes: De verticale lijnen rond de mond worden rokerslijnen of barcode genoemd. Deze lijntjes kunnen ervoor zorgen dat je wat ouder lijkt. Nog een vaak voorkomend probleempje is dat de lippenstift uitloopt buiten het lippenrood. Met een eenvoudige filler behandeling zijn de rokerslijntjes makkelijk weg te werken. De kosten van de behandeling zijn €299,- met 1,0 ml hyaluronzuur.
  • Neuslippenplooi: De neuslippenplooi loopt vanaf de beide zijden van jouw neusvleugels naar jouw mondhoeken. Naarmate je ouder wordt, wordt deze plooi langzaam maar zeker dieper en daardoor krijgt jouw gezicht vanzelf een verdrietige en vermoeide uitdrukking. Daar is met een filler snel en relatief makkelijk iets aan te doen. Een behandeling voor neuslippenplooi kost €299,- met 1,0 ml hyaluronzuur.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Volle lippen
7.4 (73.81%) 436 votes

Vestigingen

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail