Volle lippen

Volle lippen

Lipbehandeling bij Faceland

Jouw lippen zijn in alle opzichten blikvangers. Het is vaak het eerste waar de aandacht naar getrokken wordt. Hierbij geven mooi gevormde volle lippen een jeugdige en sensuele uitstraling. Voor veel vrouwen zijn volle lippen dan ook een echte droom. De symmetrie ofwel het evenwicht tussen de lippen onderling en tussen de lippen en de rest van het gezicht kan onder druk komen te staan. Met een filler die speciaal voor deze toepassing ontwikkeld is, de hyaluronzuur filler, kunnen we ervoor zorgen dat jouw huid haar natuurlijke stevigheid weer terugkrijgt en volume wordt gecreëerd.

Lippen verliezen bij het ouder worden volume en contour. Ze worden smaller en lijken naar binnen te vouwen. Een filler kan plaatselijk worden toegediend en daardoor bijvoorbeeld de mondhoeken weer rechter trekken, de rimpeltjes in en rond de lippen te verzachten en er zelfs voor zorgen dat “streepjescodes” ofwel rimpeltjes net boven en onder de lippen niet meer ontstaan. Zo geven we jouw mond als geheel (weer) een sensuele en jeugdige maar wel natuurlijke uitstraling.

Jouw lippen kunnen door een eenvoudige behandeling mooier worden gemaakt. Ook lippen die van nature altijd al smal geweest zijn kunnen voller gemaakt worden. Het subtiel herstellen van volume en contour zorgen ervoor dat jouw lippen hun oorspronkelijke vorm en vulling weer terug krijgen. Het resultaat zijn zwoele lippen die bij jouw uitstraling passen! Het resultaat van de behandeling stemmen wij altijd af op wat bij jou, jouw lippen en de rest van jouw gezicht past. Elk paar lippen is anders, daarom zijn ook de mogelijkheden en te verwachten resultaten verschillend. Dit wordt tijdens de behandeling met jou besproken. De filler blijft ongeveer 6 tot 9 maanden aanwezig.

De volgende prijzen zijn van toepassing op een behandeling van de lippen inclusief verdoving buiten de actieperiodes:

  • Prijs 0,5 ml hyaluronzuur: €199,-
  • Prijs 1,0 ml hyaluronzuur: €299,-

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Volle lippen
3.7 (73.51%) 425 votes

Vestigingen