Marionetlijnen

Marionetlijnen

Marionetlijnen verzachten

Natuurlijk houd jij van aandacht! Maar dat jouw mondhoek iets meer de aandacht trekt is niet echt de bedoeling.  Deze zogenoemde marionetlijnen zijn gelukkig prima te verzachten met een filler of wel tijdelijk vulmiddel. Zo geef jij jouw gezicht meteen een veel zachtere en vriendelijkere uitdrukking. Hierdoor krijg jij weer de juiste aandacht die jij verdient! Onderstaand is een voorbeeld van voor en na de behandeling te zien.

Voor en na foto marionetlijnen met fillers
De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen ontstaan door een natuurlijk samenspel van zwaartekracht en een verlies aan stevigheid van de huid rond de mondhoeken. Welke filler jouw arts of Physician Assistant gebruikt om jouw marionetlijnen te verzachten hangt af van de diepte van de plooien. De feitelijke behandeling bestaat uit een aantal prikjes waarmee de gelvormige filler precies op de juiste plaats onder de huid wordt aangebracht. Het resultaat van de behandeling met een hyaluronzuur filler blijft ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Met de Radiesse filler kan dit oplopen tot een jaar.

Om een nog beter resultaat te bereiken combineren veel mensen de behandeling van marionetlijnen met een kleine lift van de mondhoeken. Dit zorgt ervoor dat het hele gebied rond de mond verjongd lijkt. De mondhoeken staan weer recht en jouw gezicht heeft weer een  vriendelijkere uitstaling. Natuurlijk behoudt jouw gezicht wel zijn eigen, natuurlijke uitdrukking. De volgende prijzen zijn van toepassing op een behandeling van de marionetlijnen buiten de actieperiodes:

  • 0,5 ml hyaluronzuur €199,-
  • 1,0 ml hyaluronzuur €299,-
  • 1,5 ml Radiesse €349,-

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Marionetlijnen
3.4 (67.57%) 103 votes

Vestigingen