Neusbrug

Neusbrug

Neusbrug corrigeren

Ben je niet (helemaal) tevreden over de vorm van jouw neusbrug? Stoor jij je aan deukjes, krommingen of andere onvolkomenheden? En heb jij wel eens nagedacht over een operatie? Dan ben jij echt niet de enige. Maar waarom zou jij daarvoor kiezen als jij hetzelfde resultaat ook met veel minder ingrijpende oplossing kunt behalen, namelijk een fillerbehandeling? Let wel op: ben jij ooit eerder geopereerd aan jouw neus? Dan is een neusbehandeling met fillers helaas niet mogelijk.

neusbrug voor en na foto met filler

voor en na een neusbehandeling

Een kromme neusbrug door een deukje of een bochel zorgt er vaak voor dat de neus groot lijkt. Vaak is dit niet het geval. Het rechter maken van de neusbrug met een filler kan de neus qua vorm corrigeren en laat de neus rechter en korter lijken.

De filler wordt op precies de juiste plaats onder jouw huid aangebracht met kleine injecties en het effect van jouw behandeling is meteen zichtbaar. En omdat je de huid van jouw neus relatief weinig beweegt en daardoor belast mag jij er ervan uitgaan dat het resultaat lang zichtbaar blijft. Afhankelijk van de gebruikte filler mag jij rekenen op 6 tot 9 maanden. Met Radiesse kan dit oplopen tot een jaar. Zonder dat er chirurgie aan te pas is gekomen, heb jij een neus waar jij trots op kunt zijn! De volgende prijzen zijn van toepassing op een behandeling van de neusbrug buiten de actieperiodes:

  • Prijs 1,0 ml hyaluronzuur: €299,-
  • Prijs 1,5 ml Radiesse: €349,-

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Neusbrug
3.8 (76.72%) 61 votes

Vestigingen