Neuslippenplooi

Neuslippenplooi

Neuslippenplooi verzachten

De neuslippenplooi loopt vanaf de beide zijden van jouw neusvleugels naar jouw mondhoeken. Naarmate je ouder wordt, wordt deze plooi langzaam maar zeker dieper en daardoor krijgt jouw gezicht vanzelf een trieste en vermoeide uitdrukking. Daar is met een filler snel en relatief makkelijk iets aan te doen. 

Welke fillers worden er gebruikt?

Fillers zijn er in verschillende dikten. Voor de neuslippenplooi kunnen de hyaluronzuur fillers worden gebruikt. Ook de stevigere Radiesse filler kan een mooie uitkomst bieden. Met deze verschillende fillers kan jouw behandelend arts of Physician Assistant de keuze van de filler afstemmen op de diepte van de neuslippenplooi en de structuur van jouw huid. Onderstaand is een voorbeeld van voor en na de behandeling van de neuslippenplooi (1,0 ml hyaluronzuur) en rokerslijntjes (1,0 ml hyaluronzuur) te zien.

Neuslippenplooi en marionetlijnen met hyaluronzuur fillers

Hoe ziet de behandeling eruit?

De eigenlijke behandeling  met fillers bestaat altijd uit een aantal injecties waarmee de best passende filler op precies de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid kan worden aangebracht. Hoelang het effect van jouw behandeling aan zal houden hangt af van de gebruikte filler, maar je mag met een hyaluronzuur filler 6 tot 9 maanden op een natuurlijke, frisse en jeugdige gezichtsuitdrukking rekenen. Met een Radiesse filler kan dit oplopen tot een jaar. De volgende prijzen zijn van toepassing op een behandeling van de neuslippenplooi buiten de actieperiodes:

  • 0,5 ml hyaluronzuur €199,-
  • 1,0 ml hyaluronzuur €299,-
  • 1,5 ml Radiesse €349,-

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Neuslippenplooi
3.5 (70.81%) 124 votes

Vestigingen