Neuslippenplooi
Neuslippenplooi

Neuslippenplooi verminderen €299,-

De neuslippenplooi loopt vanaf de beide zijden van jouw neusvleugels naar jouw mondhoeken. Naarmate je ouder wordt, wordt deze plooi langzaam maar zeker dieper. Hierdoor krijgt jouw gezicht vanzelf een verdrietige en vermoeide uitdrukking. Daar is met een filler snel en relatief makkelijk iets aan te doen.

Neuslippenplooi voor en na

Neuslippenplooi en marionetlijnen met hyaluronzuur fillers

Tijdens de neuslippenplooi behandeling

Voor deze behandeling is maximaal 30 minuten nodig. De behandeling op zich duurt maximaal 10 minuten. Verdoving kan eventueel met een crème. Fillers zijn er in verschillende dikten. Voor de neuslippenplooi kunnen de hyaluronzuur fillers worden gebruikt, maar ook de stevigere Radiesse filler kan een mooie uitkomst bieden. Met deze verschillende fillers kan jouw behandelend arts of Physician Assistant de keuze van de filler afstemmen op de diepte van de neuslippenplooi en de structuur van jouw huid. De behandeling bestaat altijd uit een aantal injecties waarmee de best passende filler op precies de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid kan worden aangebracht. Deze behandeling wordt ook regelmatig uitgevoerd met een canule.

Na de behandeling

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank.

Mocht jij na twee weken niet tevreden zijn over het resultaat, dan kun jij bij dezelfde behandelaar langskomen voor een kosteloze touch-up! Hoelang het effect van jouw behandeling aan zal houden hangt af van de gebruikte filler, maar je mag met een hyaluronzuur filler 6 tot 9 maanden op een natuurlijke, frisse en jeugdige gezichtsuitdrukking rekenen. Met een Radiesse filler kan dit oplopen tot een jaar. Daarna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

FAQ neuslippenplooi filler

Wat is het verschil tussen een hyaluronzuur filler en Radiesse filler?
Faceland maakt gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur (A-merken Belotero en Juvéderm) en fillers op basis van collageen (A-merk Radiesse).

Waarom kan de neuslippenplooi behandeling niet worden uitgevoerd met Botuline Toxine?
De neuslippenplooien ontstaan door volumeverlies. Deze moet worden gecorrigeerd door middel van een filler. Botuline Toxine is een spierontspanner en vult zodoende geen rimpels op.

Is een behandeling met fillers pijnlijk?
Een beetje. Plaatselijke verdoving zit al verwerkt in de fillers om maximaal comfort te bieden. Tijdens sommige behandelingen wordt er ook gebruikgemaakt van een verdovingscrème. Ook gebruiken we een dun naaldje om je zo veel mogelijk te ontzien van pijn.

Waarom gebruikt Faceland geen permanente fillers?
Om veiligheidsredenen gebruiken we bij Faceland geen permanente vulmiddelen. Dit is trouwens ook het advies van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde en de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Veiligheid gaat voor alles. Daarom werken we bij Faceland alleen met tijdelijke fillers.

Wil je meer lezen over veelgestelde vragen? Klik dan hier.

Neuslippenlooi filler ervaringen

  • ‘’Vorige week geholpen door de arts Babette Diemel voor mijn lippen en neuslippenplooi. Ik was al langere tijd hiermee bezig, maar durfde nooit de stap te zetten. Van een collega kreeg ik de tip om te kiezen voor Babette Diemel. Babette gaf me vriendelijk en uitgebreid uitleg, waardoor ik met vertrouwen de behandeling inging. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kom graag in de toekomst weer bij Babette terug.’’ Lees hier de ervaring.
  • ‘’Vandaag ben ik voor de tweede keer bij Faceland Eindhoven geweest bij Muriëlle van Engelen. Voor een behandeling met Radiesse jukbeenderen en neuslippenplooi. Zeer deskundig gedaan en ben heel erg tevreden. Dit zijn geen “afgekeurde artsen” zoals sommigen mensen soms denken. Het zijn allemaal geregistreerde artsen die weten waar ze mee bezig zijn. Zeer esthetisch verantwoord doen zij hun werk! Ook een pluim voor alle receptionistes daar. Ze stellen je op je gemak en als je informatie vraagt dan geven zij al het nodige wat je moet weten. Voor mijn geen dure privé-klinieken maar, ik ben voortaan vaste klant bij Faceland!!! Thanks.’’ Lees hier de ervaring.

Kosten neuslippenplooi verzachten

Het verminderen van de neuslippenplooi is al mogelijk voor de vaste prijs van €299,- voor 1,0 ml hyaluronzuur (A-merken Belotero of Juvéderm). Voor een behandeling met de Radiesse filler betaal je €349,- voor 1,5 ml. Let op! Kijk altijd even op de actiepagina voor kortingen.

Afspraak maken

Faceland is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 47. Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Onze specialisten

Deze behandeling wordt uitgevoerd door alle cosmetisch artsen en Physician Assistants van Faceland.

Onze vestigingen

Faceland heeft acht vestigingen in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Nijmegen, Eindhoven en Mill.

Gerelateerde behandelingen

  • Marionetlijnen: De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen ontstaan door een natuurlijk samenspel van zwaartekracht en een verlies aan stevigheid van de huid rond de mondhoeken. Deze zogenoemde marionetlijnen zijn gelukkig prima te verzachten met een filler oftewel tijdelijk vulmiddel. De kosten voor het opvullen van de marionetlijnen zijn €299,- per 1,0 ml hyaluronzuur.
  • Rokerslijntjes: De verticale lijnen rond de mond worden rokerslijnen of barcode genoemd. Deze lijntjes kunnen ervoor zorgen dat je wat ouder lijkt. Met een eenvoudige filler behandeling zijn de rokerslijntjes makkelijk weg te werken. De kosten voor het verminderen van de rokerslijntjes zijn €299,- per 1,0 ml hyaluronzuur.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Neuslippenplooi
7.1 (71.04%) 125 votes

Vestigingen

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail