Fronsrimpels

Fronsrimpels

Fronsrimpels verminderen

Heerlijk turen in de felle zon of super geconcentreerd een boek lezen, et voilá de fronsrimpel verschijnt! Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren tussen onze wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid geplooid en ontstaan er verticale en horizontale lijnen. Bekijk hieronder een voor en na foto van de behandeling.

Fronsrimpel met botuline toxine voor de behandeling Fronsrimpels na de behandeling met botuline toxine
Rimpelbehandeling
Het ontspannen van de spieren met een spierontspanner zorgt ervoor dat de fronsrimpels verzachten en mogelijk verdwijnen. De fronsrimpels worden minder zichtbaar, de wenkbrauwen komen omhoog en je gezichtsuitdrukking wordt vriendelijker en zachter. Een mooie bijkomstigheid is dat de wenkbrauwen meestal veel frisser en subtieler komen te staan. Een Bocouturebehandeling voor de fronsrimpels wordt gezien als 1 zone en kost €69,- buiten de actieperiode.

Na ongeveer twee weken is de werking optimaal. De behandeling behoudt zijn werking ongeveer drie tot vier maanden. Herhaling van de behandeling zorgt voor het behoud van een optimaal resultaat. Een prettig bijkomend effect is dat door het ontspannen van het voorhoofd en de frons migraine of andere hoofdpijnklachten aanzienlijk kan verminderen.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Fronsrimpels
3.8 (76.34%) 82 votes

Vestigingen