Gummy smile

Gummy smile

Zichtbaar tandvlees verminderen

Een lach waarbij het tandvlees zichtbaar is wordt de ‘gummy smile’ genoemd. De gummy smile kan ervoor zorgen dat je je schaamt om te lachen of je vindt het gewoon onwijs storend! Dat moet natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je hoeft je niet meer te storen, de gummy smile kan eenvoudig behandeld worden met Botuline toxine.

Hoe komt het toch die tandvleeslach? Dit komt door een te grote spanning in de spier die de lip optrekt. De gummy smile is vaak aangeboren. Vaak wordt de tandvleeslach al op kinderleeftijd zichtbaar. Een Botuline toxine behandeling kan de spanning van de spieren in de lip iets verlagen en de verhouding in balans brengen.

De behandeling gaat vrij snel en is vrijwel pijnloos, maar twee prikjes in de spier in de bovenlip die optrekt. Een verdoving is niet nodig. Na twee weken is het effect optimaal en het houdt gemiddeld drie maanden aan. De bovenlip zal, na de Botuline toxine behandeling, als je lacht precies tot de voortanden komen. Daarna kan je dus weer ongegeneerd verder lachen!

Een Bocouturebehandeling voor de gummy smile is al mogelijk voor een scherpe prijs van €50,-.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Gummy smile
3.7 (73.91%) 23 votes

Vestigingen