Klantervaring – Irma la Douche

Irma La Rouche

“Het resultaat van de rimpelbehandeling met hyaluronzuur is zeker zichtbaar. Ik voel me ook zelfverzekerder doordat mijn gezicht frisser en minder vermoeid oogt.”
– Irma la Douche

Uitgevoerde behandeling

Behandeling van de lachrimpeltjes en rimpeltjes op de kin met hyaluronzuur.

Wat is de aanleiding/reden om voor deze behandeling te kiezen?

Ik vind het belangrijk om er goed uit te blijven zien. Ouder worden mag, maar ik vind dat je de natuur af en toe best een beetje mag helpen door bijvoorbeeld een injectable behandeling te doen.

Ik hoef er niet perse jonger uit te zien, maar wat ik wil is om op een subtiele wijze er beter, frisser en minder vermoeid uit te zien. De rimpeltjes in mijn gezicht storen me, omdat je er hierdoor wat vermoeider uitziet. Door de behandeling worden de rimpeltjes minder zichtbaar, minder diep en krijg je hierdoor een frissere blik. Ik vind het belangrijk dat het subtiel gebeurd en dat je eigen expressie behouden blijft.

Waarom de keuze voor FACE Land/arts Drs. Deborah Lieuw-A-Len?

Ik was destijds ingegaan op een aanbieding voor FACE Land. Utrecht is voor mij ook dichtbij, dus dat is praktisch. Het feit dat FACE Land behandelingen tegen de laagste prijzen aanbiedt is uiteraard ook een voordeel!

De ervaring: voor/na de behandeling en het resultaat

Ik werd erg goed ontvangen in de kliniek. De kliniek ziet er erg mooi, netjes en professioneel uit. Ik vond het prettig dat dokter Deborah Lieuw-A-Len uitgebreid de tijd voor me nam om alles uit te leggen en dat ze veel aandacht besteedde aan mijn wensen. De behandeling viel me ook erg mee, ik vond het niet pijnlijk. Na de behandeling ben ik amper blauw geweest!

Mijn huid is zichtbaar verbeterd, de rimpeltjes zijn minder diep geworden en hierdoor heb ik een frissere, minder vermoeide, jeugdigere uitstraling.

Het eindoordeel

Perfect, ik ben ontzettend blij met het resultaat en ik kom zeker terug!

De ervaring, resultaat en eindoordeel van de arts, Drs Deborah Lieuw-A-Len

Vooraf hebben we samen uitgebreid de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Ik vind het namelijk belangrijk om duidelijk te krijgen waarom iemand komt en wat zijn/haar verwachtingen zijn. Ik vind het heel belangrijk dat uiteindelijk de klant tevreden is, dan ben ik namelijk ook tevreden over mijn uitgevoerde behandeling.

Direct na de behandeling was het resultaat al erg mooi en deze zal komende tijd nog zelfs verbeteren!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat onze artsen voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Boek dan direct een afspraak met één van onze cosmetische artsen.

Boek een afspraak

Klantervaring – Irma la Douche
Beoordelen

Vestigingen