Mentor implantaten

Mentor implantaten

Faceland biedt een borstvergroting met MENTOR® implantaten aan voor €2.390,-

Waarom MENTOR®?
MENTOR® borstimplantaten zijn sinds 1969 wetenschappelijk onderzocht, klinisch getest en kwaliteit verzekerd. Inmiddels is MENTOR® internationale marktleider op het gebied van borstimplantaat. MENTOR® is ervan bewust dat elke vrouw op basis van haar persoonlijke voorkeur, anatomie, gezondheid en zelfs geografische ligging haar eigen wensen heeft. Daarom biedt MENTOR® zoveel opties, zodat elke vrouw geholpen wordt om de door haar gewenste oplossing te bereiken.  Mentor’s producten volgen de verwachtingen van de chirurgen en de vrouwen die een veilige, zachte gel wensten die net zo natuurlijk aanvoelt als echt borstweefsel.

De implantaten van MENTOR®
Alle gel borstprotheses van MENTOR® bevatten siliconengel die cohesief (gebonden) is. De implantaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en met diverse afwerkingen van het oppervlak. De borstimplantaten zijn verkrijgbaar met een glad of geruwd oppervlak. MENTOR® levert een borstimplantaat met een geruwd oppervlak onder de naam SILTEX®. Kenmerken van MENTOR® implantaten zijn kort samengevat:

  • Cohesieniveau van de gel: De siliconengels van Mentor bestaan uit cohesieve polymeren (dus geen vloeistof). Hoewel ze zacht en vloeibaar aanvoelen, vormen ze een eenheid. De gel van MENTOR® heeft een goede samenhang die toch kan bewegen als echt borstweefsel.
  • Vorm, profiel en hoogte: MENTOR® biedt cohesieve gel gevulde borstimplantaten met een ronde of een contourvorm. De implantaten zijn beschikbaar in verschillende profielen (laag, gemiddeld, hoog…).

Maak telefonisch een afspraak door te bellen naar Faceland 088 101 46 00 of boek hieronder jouw afspraak!

Boek nu je afspraak

Mentor implantaten
4.2 (84.31%) 102 votes

Vestigingen