Motiva implantaten
Motiva implantaten

Borstvergroting met Motiva implantaten €2.350,-

Het mooier laten maken van je borsten is een keuze die elk jaar door meer dan een miljoen vrouwen gemaakt wordt en er zijn meerdere factoren die je hierbij in overweging moet nemen. Het is best spannend om te beseffen dat verandering tot de mogelijkheden behoort en dan iets helemaal voor jezelf te doen. Sommige factoren beslis je helemaal zelf, terwijl je andere factoren samen met je chirurg bij Faceland overlegt.

De informatie die nu volgt, maakt je wegwijs in die onderwerpen die je met je chirurg bespreekt en geeft je een introductie van Motiva Implants van Establishment Labs, een van de toonaangevende borstimplantaat fabrikanten in de wereld. Deze informatie is bedoeld om je vol vertrouwen en kracht de beslissing te nemen om voor een borstverbetering bij Faceland te kiezen.

Bij Faceland betaal je voor borstvergroting met de implantaten van Motiva een vaste voordelige prijs van €2.350,-! Bij deze prijs geef jij de planning uit handen en verzorgt Faceland zowel de kennismaking dag, de vestiging en kiest Faceland jouw chirurg en de operatiedag. Uiteraard krijg je een aantal bepaalde opties. Wil jij toch jouw eigen planning bepalen? Dan kost een borstvergroting met Motiva implantatgen €2.350,-.

Maak telefonisch een afspraak door te bellen naar Faceland of boek hieronder jouw afspraak!

Boek nu je afspraak

Waarom Motiva?

“Innovatie voor verbeterde veiligheid” staat volledig voor de betrokkenheid van Establishment Labs, de fabrikant van Motiva Implants. Jaren van borstimmplantaatonderzoek en -ontwikkeling heeft een productlijn gecreëerd die tegemoet komt aan de behoeftes van zelfs de meest veeleisende patiënten en chirurgen.

  • Uitgebreide ervaring in borstesthetiek.
  • Innovatieve, gepatenteerde technologieën ontwikkeld voor patiëntveiligheid.
  • Toegewijde strenge fabricageprocessen die voldoen aan VS en Europese standaarden.
  • Gevestigde veiligheid en prestaties, 5 jaar na implantatie in een gecontroleerde klinische studie en in real-world ervaring: geen late seromas of double capsules, minder dan 1% capsular contracture en hoge patiënttevredenheid (94%).

Maat en projectie

Je zal erachter komen dat er vele beslissingen zijn die jij en je chirurg van Faceland moeten maken wanneer je een borstimplantaat kiest, van eigenschappen van het implantaat (zoals materiaal en oppervlakte) tot welk resultaat het zal geven (zoals vorm, maat en projectie). Elke vrouw is anders, van lichaamstype tot levensstijl en gewenste ‘look’. Gelukkig kan, wat je ook beslist, jouw chirurg altijd het juiste Motiva implantaat voor jouw behoeftes kiezen.
Om aan jouw wensen te kunnen voldoen, biedt Faceland een grote verscheidenheid van Motiva implantaat maten (van 105 tot en met 1050CC), om te verzekeren dat er voor elk wat wils is. Er zijn een aantal factoren om in gedachten te houden bij het kiezen van de grootte van de implantaten, die je met je chirurg tijdens je consultatie zal bespreken en samen zullen jullie beslissen wat goed is voor jou.

Ronde implantaten

Borstimplantaten zijn meestal verdeeld in twee categorieën: ronde en anatomische. Maar wat is het verschil? Ronde implantaten zorgen voor een hogere bovenkant en een ‘full-body’ verschijning. Zij zijn de meest voorkomende implantaten en worden gebruikt in bijna 80 procent van alle borstvergroting operaties. Anatomische implantaten worden vaak druppelvormig genoemd, omdat ze zijn ontworpen om de vorm van een natuurlijke borst te simuleren. Hoewel het resultaat van een anatomisch implantaat natuurlijk ogend is, betekent de vooraf gedefinieerde vorm dat het implantaat niet natuurlijk kan bewegen en niet meegaat met de bewegingen van het lichaam.  Het implantaat behoudt dezelfde vorm of de patiënt nu ligt of rechtop staat.

Siliconen Gel

De gel die gebruikt wordt om jouw implantaten te vullen is van invloed op hoe het implantaat eruit ziet en voelt nadat zij geplaatst zijn. Motiva® implantaten zijn bij Faceland verkrijgbaar met de ProgressiveGel™ Plus, die jou en je chirurg de mogelijkheid geeft om een start te maken met het plannen van je persoonlijke resultaat.
ProgressiveGel™ PLUS, een meer “Natural Look”

  • Gebalanceerde gel-elasticiteit en stevigheid
  • Gevulde onderpol
  • Jongere actieve “look”
  • Gemiddeld profiel

Deze gel gecombineerd met een aantal andere eigenschappen, geeft je chirurg een brede variatie van implantaten om uit te kiezen zodat jouw wens in vervulling kan geven.

Rheologische eigenschappen

Een veel voorkomende misvatting bij patiënten die op het punt staan om borstoperatie te ondergaan is dat cohesiviteit de maatstaf is die de stevigheid van een implantaat bepaalt. Echter, cohesiviteit en stevigheid zijn twee verschillende factoren. Cohesie is de term voor hoe goed de gel van het implantaat bij elkaar blijft. Het is de viscositeit die bepaalt hoe stevig het implantaat voelt. Motiva® gels zijn hoog cohesief, wat betekent dat zij heel goed bij elkaar blijven terwijl ze zeer elastisch zijn. Dit biedt meer zekerheid dat in het onwaarschijnlijke geval van een implantaat breuk de gelmigratie wordt geminimaliseerd, wat de kans op verdere complicaties verlaagt.

Elasticiteit

Elasticiteit is een maat voor hoeveel iets kan worden uitgerekt en nog steeds terug in zijn oorspronkelijke staat kan komen. Het ideale implantaat kan samengeperst en uitgerekt zonder te worden beschadigd of scheuren. In Motiva implantaten zijn zowel de gel en shell -de buitenste laag waarin de gel huist- zeer elastisch en kunnen aanzienlijk uitrekken zonder negatieve effecten. Bovendien bepaalt de elasticiteit het gel “geheugen”, waardoor het implantaat terug kan keren naar zijn oorspronkelijke vorm na beweging.

In het algemeen is het gebied dat het meest vatbaar is voor schade aan een implantaat de verzegeling aan de achterkant, omdat dit meestal niet zo elastisch is als de rest van de shell (buitenkant). Maar Motiva TrueMonobloc is voorzien van een unieke technologie die dezelfde elasticiteit in het gehele implantaat, met inbegrip van de verzegeling, creëert. Hierdoor kan de shell optreden als een hele structuur, waardoor het inbrengen makkelijker gaat en de mechanische eigenschappen van de implantaten onder belasting verbeteren. Dankzij de hoge elasticiteit van het Motiva implantaat kan een chirurg het implantaat inbrengen met een zeer kleine incisie, wat resulteert in een kleiner litteken.

Bluseal®

Alle Motiva implantaten vervaardigd met de BluSeal® technologie. De aanwezigheid van een barrière laag minimaliseert siliconen gel diffusie naar het lichaam. Door glebleeding tot het absolute minimum te beperken, kunnen we het risico op kapselcontractie bij alle Motiva® implantaten significant reduceren. Met de Bluseal® indicator kunnen chirurgen eindelijk de aanwezigheid verifiëren van dit belangrijke veiligheidscomponent dat het implantaat volledig omringt. Nu kan met de aanwezigheid hiervan in elk Motiva® implantaat 100% verzekerd worden. De Bluseal® indicator voldoet aan de meest strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen van de American Society of Testing Materials en ISO*.

Oppervlakte

Een belangrijk aspect dat vaak over het hoofd gezien wordt bij het kiezen van implantaten is het oppervlak. Sommige klinische gegevens suggereren dat de oppervlaktestructuur van een borstimplantaat het risico van borstvergroting complicaties kan beïnvloeden.  Implantaten met een ruwe textuur kunnen leiden tot complicaties als gevolg van weefsel irritatie en ontsteking. Bovendien zijn traditioneel getextureerde implantaten vaak vervaardigd van materialen zoals zout en suiker, die lichaamsvreemd zijn.

De Motiva nano-structuur oppervlakte wordt geproduceerd met behulp van een unieke productiemethode zonder toegevoegde verwerkingsmaterialen. De Motiva nano-structuur heeft 8000 contactpunten per vierkante centimeter, met elk contactpunt kleiner dan een enkele cel, waardoor de kans op complicaties als gevolg van weefsel irritatie vermindert.

Motiva implantaten
6.5 (65.08%) 122 votes

Vestigingen

Almere

Randstad 21-22
1314 BM Almere
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill (OK-complex)

Hoogveldseweg 7
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Binnenrotte

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Karel Doormanstraat

Karel Doormanstraat 453a
3012 GH Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Venlo

Kolenstraat 1
5911 HL Venlo
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: +41 43 508 97 19

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Düsseldorf

Berliner Allee 26
40212 Düsseldorf
Bel ons: +49 211 41873502

Route - Parkeren
Contact - E-mail