Borstvergroting bij Faceland Chirurgie

Borstvergroting bij Faceland Chirurgie

LET OP: Dit zijn de oude consultdagen. De huidige consultdagen vind je hier.

Scherpe prijs
Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs van  €2.250,- door een plastisch chirurg. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van de vorm. Faceland geeft jou de kans jouw schoonheid te perfectioneren!

Kwaliteit
Onze plastisch chirurgen maken gebruik van implantaten van Natrelle. Deze implantaten staan wereldwijd bekend als de meest onderzochte en veiligste implantaten op de markt. Natrelle biedt dan ook een levenslang garantieprogramma tegen lekkage. Dus jouw veiligheid is gegarandeerd!

Haal- en brengservice
Voor slechts €200,- word je op de dag van jouw operatie thuis opgehaald en teruggebracht met onze haal- en brengservice!

Boeken van een consult bij een plastisch chirurg
Bel Faceland Utrecht of Faceland Rotterdam op het telefoonnummer 088 101 46 00. Informatie over de plastisch chirurgen bij Faceland vind je hier.

Boek nu je afspraak

Medische vragen
Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de operatie? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie. Faceland Chirurgie is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.
T: 0485 460 644
M: chirurgie@faceland.nl

November
Consulten Faceland Utrecht
Inschrijven voor een consult borstvergroting in november kan op de volgende data in Faceland Utrecht: donderdag 10 november, maandag 21 november, vrijdag 25 november (middag) en woensdag 30 november.

December
Consulten Faceland Rotterdam
Inschrijven voor een consult borstvergroting in december kan op de volgende data in Faceland Rotterdam: donderdag 8 december, donderdag 15 december en donderdag 29 december.

Consulten Faceland Utrecht
Inschrijven voor een consult borstvergroting in december kan op de volgende data in Faceland Utrecht: vrijdag 2 december (ochtend), woensdag 7 december, woensdag 21 december en donderdag 22 december.

Highlights en voorwaarden

  • Een consult bij Faceland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
  • Als je medicijnen gebruikt, neem dan een overzicht hiervan mee.
  • Een vaste lage prijs voor een borstvergroting van € 2.250,- met Motiva implantaten door een plastisch chirurg.
  • Wij bieden als een van de weinige een haal- en brengservice aan: voor slechts €200,- word je thuis opgehaald en teruggebracht.
  • Faceland streeft altijd naar de beste prijs en kwaliteit voor onze klanten. De operatie wordt uitgevoerd op het hypermoderne OK complex van Sanavisie Bodyclinic in Mill. De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.
  • Faceland werkt volgens de regels van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Inspectie voor de Gezondheidszorg
  • Faceland is continu in gesprek is met de twee wereldwijd meest gerespecteerde fabrikanten van de implantaten. De reden is om te kijken welke fabrikant op basis van de nieuwste ontwikkelingen de beste en veiligste keuze is.
  • Alle artsen van Faceland zijn BIG geregistreerd.
  • Voor complicaties na een operatie is Faceland uiteraard 24/7 beschikbaar.
  • Na ongeveer zes weken na de behandeling kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien!

Borstvergroting bij Faceland Chirurgie
3.7 (73.53%) 34 votes

Vestigingen