Onze behandelaars

Onze behandelaars

Faceland heeft een team van gerenommeerde cosmetische artsen, Physician Assistants (PA’s) en plastisch chirurgen. Al onze artsen en chirurgen zijn natuurlijk BIG-geregistreerd en de PA’s hebben een kwaliteitsregisternummer. Door continue bijscholing en training zorgen onze behandelaars ervoor dat kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid in onze klinieken gewaarborgd blijft. Faceland werkt met de nieuwste behandelmethodes en gaat altijd voor het beste resultaat. Faceland conformeert zich aan alle kwaliteitsnormen van de wetenschappelijke verenigingen zoals de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Wij stellen graag de behandelaars van Faceland aan jou voor. Meer weten over ons team en hun drijfveren? Klik dan op de behandelaar.

Onze behandelaars
2 (20%) 1 vote

 • Alles
 • Botox en fillers
 • Chirurgie
 • Bekijk de video

  Arts Amber Zegveld

  Amber studeerde geneeskunde aan de vrije universiteit in Amsterdam. Daarna heeft zij chirurgische ervaring opgedaan bij de gynaecologie en heeft zichzelf verder verdiept in de dermatologie. Zij is werkzaam in Faceland Amsterdam en Utrecht.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Anke Hoogers-Leufkens

  Arts Anke Hoogers-Leufkens, gepromoveerd arts, studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Anke is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Eindhoven en Rotterdam.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Anne de Reus

  Arts Anne de Reus studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Anne is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Utrecht en Nijmegen.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Anna Grelack

  Arts Anna Grelack heeft haar geneeskunde studie aan de Radboud universiteit in Nijmegen afgerond. Anna is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenooglidcorrectie. Zij is werkzaam in Faceland Mill en Nijmegen.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Babette Diemel

  Arts Babette Diemel heeft de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Babette is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Capelle en Amsterdam-Schiphol.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Physician Assistant Chloé Wittenberg

  PA Chloé Wittenberg heeft de master Physician Assistant gevolgd. Chlóe is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen, de bovenooglidcorrectie en schaamlipcorrectie in Faceland Utrecht en Eindhoven.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts David Yama Hamraz

  Arts David Yama Hamraz studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. David is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenooglidcorrectie. Hij is werkzaam in Faceland Utrecht, Rotterdam en Capelle.

  Lees meer
 • Arts Janne van Avendonk

  Janne van Avendonk heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In december 2017 heeft zij de overstap gemaakt naar Faceland, waar zij werkzaam is op de locaties Utrecht en Amsterdam-Schiphol. Janne is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Utrecht en Amsterdam-Schipho...

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Karina Rahimi

  Arts Karina Rahimi heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Karina Rahimi is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenooglidcorrectie. Zij is werkzaam in Faceland Barendrecht en Capelle.

  Lees meer
 • Physician Assistant Lisan Hanssen

  PA Lisan Hanssen volgde de opleiding Master Physician Assistant (PA) aan de HAN University of Applied sciences in Nijmegen. Lisan is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenooglidcorrectie in Faceland Eindhoven.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Marie Kuijt

  Arts Marie Kuijt studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Marie is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en is werkzaam in Faceland Utrecht, Amsterdam-Schiphol en Zürich.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Merel Laboyrie

  Arts Merel Laboyrie heeft de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. Merel is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Eindhoven en Nijmegen.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Michiel Westedt

  Arts Michiel Westedt studeerde geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij met name kennis en ervaring opgedaan in de plastische chirurgie. Michiel is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Utrecht en Amsterdam-Schiphol.

  Lees meer
 • Arts Mike-Stephen Tromp bij Faceland Bekijk de video

  Arts Mike-Stephen Tromp

  Mike-Stephen heeft de studie geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Mike is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Nijmegen en Eindhoven.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Milou van Bruchem

  Milou van Bruchem heeft geneeskunde gestudeerd in Rotterdam. Milou is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en is werkzaam in Faceland Barendrecht en Rotterdam.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Muriëlle van Engelen

  Arts Muriëlle (M.D.G.) van Engelen, heeft gestudeerd aan de UvA/AMC. Muriëlle is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen, de schaamlipcorrectie en de bovenooglidcorrectie. Zij is werkzaam in Faceland Eindhoven, Amsterdam-Schiphol (tot eind augustus 2018) en Utrecht (vanaf 1 september 2018).

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Nicoline Nijman

  Arts Nicoline Nijman heeft haar geneeskunde studie aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Nicoline is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Utrecht en Amsterdam-Schiphol.

  Lees meer
 • Arts Omaima El Tahir

  Omaima El Tahir heeft haar geneeskunde opleiding gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Omaima is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en is werkzaam in Faceland Rotterdam en Amsterdam.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Robin Snijders

  Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Robin is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenoogl...

  Lees meer
 • Arts Sarah Harrad

  Sarah Harrad heeft haar geneeskunde opleiding gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sarah is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en is werkzaam in Faceland Eindhoven en Utrecht.

  Lees meer
 • Arts Shaktie Lalé

  Arts Shaktie Lalé heeft de opleiding Selective Utrecht Medical Master (SUMMA) afgerond aan de Universiteit Utrecht. Na zijn afstuderen heeft hij tijdelijk gewerkt als arts-assistent Chirurgie. Shaktie is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Capelle en Rotterdam.

  Lees meer
 • arts sjobha bij faceland

  Arts Sjobha van den Berg

  Sjobha van den Berg heeft de studie geneeskunde gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sjobha is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Utrecht en Eindhoven.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Tiba Tossijn

  Tiba Tossijn heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sinds december 2017 is zij toegetreden tot het team van cosmetisch artsen binnen Faceland. Tiba is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Rotterdam en Amsterdam-Schiphol.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Veerander Ghotra

  Arts Veerander Ghotra, gepromoveerd arts, heeft twee jaar in het ziekenhuis aan de afdeling oncologie en afdeling urologie gewerkt. Veerander is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Barendrecht en Amsterdam-Schiphol.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Arts Whitney F. F. Koeiman

  Arts Whitney Koeiman studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Whitney is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen, de bovenooglidcorrectie en schaamlipcorrectie in Faceland Eindhoven.

  Lees meer
 • Arts Yesim Misirli

  Arts Yesim Misirli studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Yesim is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Rotterdam en Capelle.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Plastisch chirurg Gabriel Jansen

  Gabriel Jansen (1960) volgde de studie Geneeskunde in Maastricht en zijn specialisatie in Westfalen-Lippe (BRD). Dr. Jansen voert de borstoperaties uit binnen Faceland.

  Lees meer
 • Plastisch chirurg Lydia Oostveen-Bol

  Lydia Oostveen-Bol studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven in België. Gedurende haar specialisatie heeft zij ervaring opgedaan in gerenommeerde ziekenhuizen in België, Engeland en Nederland. Dr. Oostveen-Bol voert de borstoperaties uit binnen Faceland.

  Lees meer
 • Plastisch chirurg Oliver Kloeters

  Oliver heeft geneeskunde gestudeerd in Duitsland en New York waarna hij zijn opleiding tot plastische chirurg aan de BG-Traumakliniek Ludwigshafen/Duitsland, de grootste plastisch chirurgische afdeling van Europa, heeft gevolgd.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Plastisch chirurg Roel Fresow

  Roel Fresow (1968) volgde na zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Limburg vanaf 1996 de opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis te Maastricht. Dr. Fresow voert de borstoperaties uit binnen Faceland.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Plastisch chirurg Steven Klein

  Vastberaden Plastisch & Reconstructief Chirurg te worden, was de studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam voor Steven Klein de eerste stap, om zijn doel te bereiken. Dr. Klein voert de borstoperaties en liposucties uit binnen Faceland.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Plastisch chirurg Xander Bakker

  Xander Bakker heeft zijn opleiding plastische chirurgie afgerond in het UMC St Radboud in Nijmegen.

  Lees meer
 • Consultant plastische chirurgie Dionne van Dijk

  Dionne van Dijk is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland.

  Lees meer
 • Consultant plastische chirurgie Martina Bahnerth

  Martina Bahnerth is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland.

  Lees meer
 • Bekijk de video

  Consultant plastische chirurgie Quelly Vermeeren

  Quelly Vermeeren is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland.

  Lees meer
 • Consultant plastische chirurgie Robin van Och

  Robin van Och is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland.

  Lees meer
 • Consultant plastische chirurgie Sabien Koolen

  Sabien Koolen is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland.

  Lees meer

Vestigingen

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill (OK-complex)

Hoogveldseweg 7
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: +41 43 508 97 19

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Düsseldorf

Berliner Allee 26
40212 Düsseldorf
Bel ons: +49 211 41873502

Route - Parkeren
Contact - E-mail