Onze behandelaars

Onze behandelaars

Faceland heeft een team van gerenommeerde cosmetische artsen en plastisch chirurgen. Al onze artsen en chirurgen zijn natuurlijk BIG-geregistreerd. Door continue bijscholing en training zorgen onze behandelaars ervoor dat kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid in onze klinieken gewaarborgd blijft. Faceland werkt met de nieuwste behandelmethodes en gaat altijd voor het beste resultaat. Faceland conformeert zich aan alle kwaliteitsnormen van de wetenschappelijke verenigingen zoals de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Wij stellen graag de behandelaars van Faceland aan jou voor. Meer weten over ons team en hun drijfveren? Klik dan op de behandelaar.

 • Alles
 • Botox en fillers
 • Chirurgie
 • Foto Arts Aarent Brand

  Arts Aarent Brand

  Al tijdens zijn studie aan de Universiteit Maastricht heeft hij zich uit bijzondere interesse toegelegd op de plastische chirurgie en hiervoor in Noord-Italië onderzoek verricht naar liposuctie en lipofilling. Na werkzaam te zijn geweest bij de algemene chirurgie is hij momenteel PhD kandidaat in het UMC Utrecht. <... Lees meer

 • Foto Arts Alex Heezen Bekijk de video

  Arts Alex Heezen

  Arts Alex Heezen heeft zijn studie geneeskunde succesvol afgerond aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie heeft hij vooral de nadruk gelegd op de dermatologie. Hij is werkzaam in Faceland Rotterdam Binnenrotte en Barendrecht.

  Lees meer
 • Foto Arts Amber Zegveld Bekijk de video

  Arts Amber Zegveld

  Amber studeerde geneeskunde aan de vrije universiteit in Amsterdam. Daarna heeft zij chirurgische ervaring opgedaan bij de gynaecologie en heeft zichzelf verder verdiept in de dermatologie. Zij is werkzaam in Faceland Amsterdam en Utrecht.

  Lees meer
 • Foto Arts Anke Hoogers-Leufkens Bekijk de video

  Arts Anke Hoogers-Leufkens

  Arts Anke Hoogers-Leufkens, gepromoveerd arts, studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Anke is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Eindhoven, Rotterdam Karel Doormanstraat en Binnenrotte.

  Lees meer
 • Foto Arts Anna Grelack Bekijk de video

  Arts Anna Grelack

  Arts Anna Grelack heeft haar geneeskunde studie aan de Radboud universiteit in Nijmegen afgerond. Anna is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenooglidcorrectie. Zij is werkzaam in Faceland Nijmegen en Düsseldorf.

  Lees meer
 • Foto Arts Babette Diemel Bekijk de video

  Arts Babette Diemel

  Arts Babette Diemel heeft de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Babette is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Capelle en Rotterdam Karel Doormanstraat.

  Lees meer
 • Foto Arts Chabeli Schouw Bekijk de video

  Arts Chabeli Schouw

  Tijdens haar studie geneeskunde ontdekte arts Chabeli Schouw al snel haar passie voor de esthetische chirurgie. Gedurende haar opleiding genoot zij de mogelijkheid om haar praktische vaardigheden in de plastische, reconstructieve en handchirurgie verder te ontwikkelen.

  Lees meer
 • Foto Arts Charlotte Franke Bekijk de video

  Arts Charlotte Franke

  Charlotte heeft haar studie geneeskunde gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Charlotte is ervaren in het uitvoeren van Botuline Toxine en Hyaluronzuur filler behandelingen in Faceland Amsterdam-Schiphol en Utrecht.

  Lees meer
 • Foto Arts David Yama Hamraz Bekijk de video

  Arts David Yama Hamraz

  Arts David Yama Hamraz studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. David is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenooglidcorrectie. Hij is werkzaam in Faceland Almere en Rotterdam Binnenrotte.

  Lees meer
 • Foto Arts Gitta Overdevest Bekijk de video

  Arts Gitta Overdevest

  Arts Gitta Overdevest heeft haar studie Geneeskunde succesvol afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Gitta is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en is werkzaam in Faceland Venlo en Nijmegen.

  Lees meer
 • Foto Arts Hugo Ammerlaan Bekijk de video

  Arts Hugo Ammerlaan

  Arts Hugo Ammerlaan studeerde geneeskunde aan de KUleuven te Belgie. Hugo is ervaren in het uitvoeren van de bovenooglidcorrectie en injectables behandelingen in Faceland Nijmegen en Eindhoven.

  Lees meer
 • Foto Arts Janne van Avendonk Bekijk de video

  Arts Janne van Avendonk

  Janne van Avendonk heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In december 2017 heeft zij de overstap gemaakt naar Faceland, waar zij werkzaam is op de locaties Utrecht en Amsterdam-Schiphol. Janne is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Utrecht en Amsterdam-Schipho... Lees meer

 • Foto Arts Jennifer Tan

  Arts Jennifer Tan

  Arts Jennifer Tan heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Tijdens haar opleiding heeft ze onderzoek gedaan bij de plastische chirurgie en kaakchirurgie.

  Lees meer
 • Foto Arts Jort Fekkes Bekijk de video

  Arts Jort Fekkes

  Arts Jort Fekkes heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en University of South Florida. Jort is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Amsterdam en Faceland Utrecht.

  Lees meer
 • Foto Arts Karina Rahimi Bekijk de video

  Arts Karina Rahimi

  Arts Karina Rahimi heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Karina Rahimi is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenooglidcorrectie. Zij is werkzaam in Faceland Barendrecht en Capelle.

  Lees meer
 • Foto Arts Madeeha Khan

  Arts Madeeha Khan

  Arts Madeeha Khan heeft haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in 2015 succesvol afgerond. Madeeha wil mensen graag helpen door hun eigen schoonheid te verfraaien en hiermee dat kleine stukje onzekerheid weg te nemen. Je kunt bij haar terecht in de vestiging Almere.

  Lees meer
 • Foto Arts Marie Kuijt Bekijk de video

  Arts Marie Kuijt

  Arts Marie Kuijt studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Marie is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en is werkzaam in Faceland Utrecht, Amsterdam-Schiphol en Zürich.

  Lees meer
 • Foto Arts Merel Laboyrie Bekijk de video

  Arts Merel Laboyrie

  Arts Merel Laboyrie heeft de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. Merel is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Venlo, Eindhoven en Nijmegen.

  Lees meer
 • Foto Arts Michiel Westedt Bekijk de video

  Arts Michiel Westedt

  Arts Michiel Westedt studeerde geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij met name kennis en ervaring opgedaan in de plastische chirurgie. Michiel is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenooglidcorrectie in Faceland Utrecht, Almere en Amsterdam-Schiphol.

  Lees meer
 • Foto Arts Mike-Stephen Tromp Bekijk de video

  Arts Mike-Stephen Tromp

  Mike-Stephen heeft de studie geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Mike is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Nijmegen en Eindhoven.

  Lees meer
 • Foto Arts Milad Fahim

  Arts Milad Fahim

  Milad Fahim heeft zijn opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens zijn coschappen merkte hij erg geboeid was door het chirurgische aspect van de opleiding en heeft dan ook het laatste jaar van zijn coschappen op de afdeling chirurgie gewerkt.

  Lees meer
 • Foto Arts Milou van Bruchem

  Arts Milou van Bruchem

  Milou van Bruchem heeft geneeskunde gestudeerd in Rotterdam. Milou is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en is werkzaam in Faceland Barendrecht en Rotterdam Binnenrotte.

  Lees meer
 • Foto Arts Muriëlle van Engelen Bekijk de video

  Arts Muriëlle van Engelen

  Arts Muriëlle (M.D.G.) van Engelen, heeft gestudeerd aan de UvA/AMC. Muriëlle is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen, de schaamlipcorrectie en de bovenooglidcorrectie. Zij is werkzaam in Faceland Eindhoven en Utrecht.

  Lees meer
 • Foto Arts Nicoline Nijman Bekijk de video

  Arts Nicoline Nijman

  Arts Nicoline Nijman heeft haar geneeskunde studie aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Nicoline is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Utrecht en Amsterdam-Schiphol.

  Lees meer
 • Foto Arts Omaima El Tahir Bekijk de video

  Arts Omaima El Tahir

  Omaima El Tahir heeft haar geneeskunde opleiding gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Omaima is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en is werkzaam in Faceland Rotterdam Binnenrotte en Amsterdam.

  Lees meer
 • Foto Arts Rachella Anandbahadoer

  Arts Rachella Anandbahadoer

  Rachella heeft geneeskunde gestudeerd aan de UvA en wilde haar passie voor het vak combineren met haar andere interesses. Zolang als ze zich kan herinneren is ze al gepassioneerd over huid(verzorging) en beauty.

  Lees meer
 • Foto Verpleegkundige Priscilla Sobas

  Verpleegkundige Priscilla Sobas

  Priscilla Sobas is een BIG-geregistreerde behandelaar met ruim 15 jaar klinische praktijkervaring. Je kunt bij haar terecht in de vestiging Almere voor Botuline Toxine en hyaluronzuur filler behandelingen.

  Lees meer
 • Foto Arts Robin Snijders Bekijk de video

  Arts Robin Snijders

  Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Robin is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenoogl... Lees meer

 • Foto Arts Samana Jamsheed Bekijk de video

  Arts Samana Jamsheed

  Arts Samana Jamsheed is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Je kunt bij haar terecht voor verschillende Botox en filler behandelingen in de vestigingen Rotterdam Binnenrotte en Rotterdam Karel Doormanstraat.

  Lees meer
 • Foto Arts Sarah Harrad Bekijk de video

  Arts Sarah Harrad

  Sarah Harrad heeft haar geneeskunde opleiding gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sarah is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en is werkzaam in Faceland Almere, Eindhoven en Utrecht.

  Lees meer
 • Foto Arts Serge Steenen

  Arts Serge Steenen

  “Ik ben ervan overtuigd dat botox en fillers straks algemeen geaccepteerd zijn, zoals iedereen tegenwoordig veelal om cosmetische redenen een beugel heeft gehad.” Zijn visie op schoonheid? “Ik kijk graag samen naar wat het beste bij iemand past. Zelf houd ik van een natuurlijk resultaat. Het belangrijkste vind... Lees meer

 • Foto Arts Shaktie Lalé

  Arts Shaktie Lalé

  Arts Shaktie Lalé heeft de opleiding Selective Utrecht Medical Master (SUMMA) afgerond aan de Universiteit Utrecht. Na zijn afstuderen heeft hij tijdelijk gewerkt als arts-assistent Chirurgie. Shaktie is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Capelle en Rotterdam Binnenrotte.

  Lees meer
 • Foto Arts Sjobha van den Berg Bekijk de video

  Arts Sjobha van den Berg

  Sjobha van den Berg heeft de studie geneeskunde gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sjobha is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Utrecht en Amsterdam.

  Lees meer
 • Foto Arts Tiba Tossijn Bekijk de video

  Arts Tiba Tossijn

  Tiba Tossijn heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sinds december 2017 is zij toegetreden tot het team van cosmetisch artsen binnen Faceland. Tiba is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Rotterdam Binnenrotte en Amsterdam-Schiphol.

  Lees meer
 • Foto Arts Whitney F. F. Koeiman Bekijk de video

  Arts Whitney F. F. Koeiman

  Arts Whitney Koeiman studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Whitney is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen en de bovenooglidcorrectie in Faceland Eindhoven.

  Lees meer
 • Foto Arts Yesim Misirli

  Arts Yesim Misirli

  Arts Yesim Misirli studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Yesim is ervaren in het uitvoeren van injectables behandelingen in Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat en Capelle.

  Lees meer
 • Foto Plastisch chirurg Gabriel Jansen Bekijk de video

  Plastisch chirurg Gabriel Jansen

  Gabriel Jansen (1960) volgde de studie Geneeskunde in Maastricht en zijn specialisatie in Westfalen-Lippe (BRD). Dr. Jansen voert de borstoperaties uit binnen Faceland.

  Lees meer
 • Foto Plastisch chirurg Lydia Oostveen-Bol Bekijk de video

  Plastisch chirurg Lydia Oostveen-Bol

  Lydia Oostveen-Bol studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven in België. Gedurende haar specialisatie heeft zij ervaring opgedaan in gerenommeerde ziekenhuizen in België, Engeland en Nederland. Dr. Oostveen-Bol voert de borstoperaties uit binnen Faceland.

  Lees meer
 • Foto Plastisch chirurg Marc Aganloo

  Plastisch chirurg Marc Aganloo

  Marc Aganloo studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens deze studie heeft hij verschillende stages in Zuid-Afrika en Zweden afgerond.

  Lees meer
 • Foto Plastisch chirurg Oliver Kloeters Bekijk de video

  Plastisch chirurg Oliver Kloeters

  Oliver heeft geneeskunde gestudeerd in Duitsland en New York waarna hij zijn opleiding tot plastische chirurg aan de BG-Traumakliniek Ludwigshafen/Duitsland, de grootste plastisch chirurgische afdeling van Europa, heeft gevolgd.

  Lees meer
 • Foto Consultant plastische chirurgie Martina Bahnerth

  Consultant plastische chirurgie Martina Bahnerth

  Martina Bahnerth is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland.

  Lees meer
 • Foto Consultant plastische chirurgie Robin van Och

  Consultant plastische chirurgie Robin van Och

  Robin van Och is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland.

  Lees meer
 • Foto Consultant plastische chirurgie Sabien Koolen

  Consultant plastische chirurgie Sabien Koolen

  Sabien Koolen is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland.

  Lees meer
 • Foto Consultant plastische chirurgie Quelly Vermeeren Bekijk de video

  Consultant plastische chirurgie Quelly Vermeeren

  Quelly Vermeeren is als consultant plastische chirurgie verantwoordelijk voor de spreekuren chirurgie binnen Faceland.

  Lees meer

Vestigingen

Almere

Randstad 21, nr. 22
1314 BM Almere
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill (OK-complex)

Hoogveldseweg 7
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Binnenrotte

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Karel Doormanstraat

Karel Doormanstraat 453a
3012 GH Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Venlo

Kolenstraat 1
5911 HL Venlo
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Facetruck

Meld je aan op de nieuwsbrief voor de bekendmaking van de locatie!

Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: +41 43 508 97 19

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Düsseldorf

Berliner Allee 26
40212 Düsseldorf
Bel ons: +49 211 41873502

Route - Parkeren
Contact - E-mail