Arts Anna Grelack

“Beauty is a total creation”
– Arts Anna Grelack

Anna Grelack heeft haar geneeskunde studie aan de Radboud universiteit in Nijmegen afgerond. Tijdens haar opleiding werd duidelijk dat haar passie bij de praktische specialismen ligt. Na het behalen van haar arts examen heeft zij ervaring opgedaan als arts-assistent op de afdeling maag-, darm-, en leverziekten om haar algemene kennis en praktische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Al snel groeide haar interesse voor de cosmetische geneeskunde:  “De combinatie van praktische vaardigheden leren beheersen en deze doelgericht toepassen in de praktijk spreekt mij hierbij enorm aan. Deze combinatie wordt bij uitstek gerepresenteerd door het vak van de cosmetische geneeskunde”.

Met de individuele wens van de cliënt in ogenschouw en een zorgvuldige analyse van het gezicht streeft Anna naar het behalen van een mooi en natuurlijk resultaat. Zij neemt de tijd voor een uitgebreid consult en luistert naar de wensen van haar cliënten. Met een deskundig advies en een realistisch behandelplan zorgt zij voor een stralend en natuurlijk uiterlijk dat bij jou past.

Arts Anna Grelack is werkzaam op de volgende locaties:

  • Faceland Nijmegen
  • Faceland Mill

Jij kunt bij arts Anna Grelack terecht voor de volgende behandelingen:

  • Alle Botuline Toxine behandelingen.
  • Alle combinatiebehandelingen, consult injectables en fillerbehandelingen.
  • Bovenooglidcorrectie.


BIG-nummer: 49920623701
< Terug naar onze behandelaars

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Arts Anna Grelack
4.5 (89.54%) 174 votes

Vestigingen