Arts Robin Snijders

”Soften your lines, not your edge!”
– Arts Robin Snijders

Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Hij heeft zijn opleiding dan ook afgerond met een eindstage bij de plastische chirurgie in Amsterdam waar hij veel geleerd heeft en zij en de patiënten erg tevreden waren over hem.

Na zijn ervaring bij de plastische chirurgie en algemene chirurgie heeft hij besloten om zich te specialiseren tot cosmetisch arts. Het mooie van het cosmetische vak vindt hij de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Zijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren, om daarmee een frisse uitstraling zonder verlies van karakter te kunnen creëren.

Hij vindt het belangrijk om goed te luisteren naar de wens van zijn cliënten om daar vervolgens een behandeladvies voor op te stellen. Robin staat bekend om zijn goede medische zorg, waarbij hij samen met jou toewerkt naar een optimaal resultaat.  Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is een gouden standaard voor hem. Zijn sociale vaardigheden en creativiteit maken hem tot een prettige en zorgvuldige arts.

Arts Robin Snijders is werkzaam op de volgende locaties:

  • Faceland Rotterdam
  • Faceland Amsterdam-Schiphol

Jij kunt bij arts Robin Snijders terecht voor de volgende behandelingen:

  • Alle Botuline Toxine behandelingen.
  • Bovenooglidcorrectie.
  • Combinatiebehandeling, consult injectables en fillerbehandeling: Botuline Toxine en filler (geen liquid neuscorrectie en traangootjes).

 

Big-nummer: 99921963401
< Terug naar onze behandelaars

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Arts Robin Snijders
3.9 (77.09%) 110 votes

Vestigingen