Chloé Wittenberg


“Een behandeling vind ik geslaagd als je niet ziet dat je behandeld bent maar dat je er wel frisser en mooier uitziet.”
– Physician Assistant Chloé Wittenberg

Chloé Wittenberg heeft de master Physician Assistant (PA) gevolgd in Utrecht en is in maart 2016 afgestudeerd. PA is een relatief nieuw beroep in Nederland, overgewaaid vanuit Amerika, maar inmiddels is het heel normaal in ziekenhuizen dat medische werkzaamheden en kleinere ingrepen worden uitgevoerd door Physician Assistants. (Voor meer informatie over het beroep zie www.napa.nl).

Chloé heeft haar opleiding gevolgd  op de Thoracale hartchirurgie in het UMCU. Daar heeft ze veel chirurgische en klinische ervaring opgedaan. Na 7 maanden gewerkt te hebben in een cosmetische kliniek in Amsterdam, waar ze vooral Botox- en huidverbeterende behandelingen uitvoerde, heeft Chloé in februari 2017 de stap naar Faceland gemaakt. Hier verzorgt zij met name de injectables op de locaties Utrecht en Capelle aan de IJssel. Faceland is de perfecte plek voor Chloé om haar twee specialiteiten te combineren, de chirurgie en esthetiek.

Tijdens consultgesprekken besteedt Chloé uitgebreid tijd en aandacht aan het samen bespreken van de mogelijkheden voor het oplossen van een “probleem” en goede uitleg over de verschillende behandeltechnieken. Zij acht het van groot belang dat verwachtingen goed worden besproken. Alleen dan kan er een goed advies gegeven worden. Hierbij staat eerlijkheid voorop.

PA Chloé Wittenberg is werkzaam op de volgende locaties:

  • Faceland Utrecht
  • Faceland Nijmegen
  • Faceland Eindhoven

Jij kunt bij PA Chloé Wittenberg terecht voor de volgende behandelingen:

  • Alle Botuline Toxine behandelingen.
  • Combinatiebehandelingen, consult injectables en fillerbehandelingen (geen liquid neuscorrectie, traangootjes, Hydro Skin).
  • Bovenooglidcorrectie.
  • Schaamlipcorrectie.

Kwaliteitsregisternummer: NAPA-1000286
< Terug naar onze behandelaars

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Chloé Wittenberg
4.4 (87.74%) 155 votes

Vestigingen