Arts David Yama Hamraz

“Love of beauty is taste, The creation of beauty is art”
– Arts David Yama Hamraz

Na het behalen van zijn geneeskunde diploma aan de Vrije Universiteit in Amsterdam verrijkte hij zijn kennis als arts op de spoedeisende hulp in Helmond. Door zijn interesse voor het grootste orgaan van het menselijk lichaam, de huid, besloot hij zich verder te verdiepen als arts op de afdeling dermatologie en plastische chirurgie. Al snel had hij affiniteit voor de cosmetische dermatologie enplastische chirurgie. Na ruime werkervaring en verdieping ontwikkelde hij zijn passie voor de plastische en cosmetische geneeskunde. Vandaar zijn besluit om het team bij Faceland, grootste cosmetische kliniek van Benelux te versterken.

Hij streeft naar full-face approach zodat hij samen met zijn cliënten, met minimale ingrepen, optimale resultaat kan bereiken.

Arts David Yama Hamraz is een BIG-geregistreerd arts, die zeer ervaren is in het uitvoeren van deze ingreep. Hij is volledig bevoegd tot het uitvoeren van deze ingreep en voert deze ingreep honderden keren per jaar uit tot volle tevredenheid van zijn patiënten. Arts David Yama Hamraz is zelf geen plastisch chirurg maar maakt wel deel uit van het plastisch chirurgisch team.

Arts David Hamraz is werkzaam op de volgende locaties:

  • Faceland Utrecht
  • Faceland Rotterdam
  • Faceland Capelle

Jij kunt bij arts David Hamraz terecht voor de volgende behandelingen:

  • Alle Botuline Toxine behandelingen.
  • Bovenooglidcorrectie.
  • Alle combinatiebehandelingen, consulten injectables en fillerbehandelingen.

 

BIG-nummer: 89918956601
< Terug naar onze behandelaars

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Arts David Yama Hamraz
2.6 (51.18%) 1061 votes

Vestigingen