Arts Robin Vossen

‘Iedereen wordt ouder, en dit mag ook zeker zichtbaar zijn, ik haal alleen de scherpe randjes er wat van af.’
– Arts Robin Vossen

Arts Robin Vossen studeerde geneeskunde aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Al voordat ze aan haar studie begon was ze gefascineerd door het uiterlijk, en de mogelijkheden tot het verbeteren ervan. Tijdens haar studie heeft ze zich om deze reden gericht op de dermatologie en plastische chirurgie, en ook onderzoek in deze vakgebieden gedaan. Na het behalen van haar arts-examen deed ze ervaring op bij de chirurgie, om zo meer algemene kennis op te doen en haar basis-vaardigheden verder uit te breiden. Hierna heeft ze ervoor gekozen om zich verder te richten op de cosmetische geneeskunde.

Robin vindt een goed consult erg belangrijk, waarbij er de tijd wordt genomen om de wensen van de cliënt, alsook de behandelmogelijkheden te bespreken. Ze vindt het belangrijk dat de cliënt vooraf goed op de hoogte is van alle mogelijkheden, en zal altijd open en eerlijk bespreken welke behandelingen er volgens haar wel of niet nodig zijn. ‘Iedereen wordt ouder, en dit mag ook zeker zichtbaar zijn. Het mooie van cosmetische geneeskunde is niet het dusdanig aangepaste gezicht dat het er onnatuurlijk jeugdig uit ziet, maar juist dat de scherpe randjes van het ouder worden er wat af gehaald worden, en dat mensen hierdoor wat minder tekenen en er frisser uit gaan zien.’

Arts Robin Vossen is een BIG geregistreerd arts, die zeer ervaren is in het uitvoeren van bovenooglidcorrecties. Zij is volledig bevoegd tot het uitvoeren van een bovenooglidcorrectie en voert deze operatie honderden keren per jaar uit. Arts Robin Vossen is zelf geen plastisch chirurg maar maakt wel deel uit van het plastisch chirurgisch team.

Arts Robin Vossen is werkzaam in Faceland Utrecht. Jij kunt bij haar terecht voor de volgende behandelingen:

  • Alle Botuline Toxine behandelingen.
  • Alle combinatiebehandelingen, consulten injectables en fillerbehandelingen.
  • Bovenooglidcorrectie.

BIG-nummer: 69916916201
< Terug naar onze behandelaars

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Arts Robin Vossen
4.5 (90.52%) 405 votes

Vestigingen