Arts Whitney F. F. Koeiman

“Everyone has beauty.  It’s my job to accentuate it!”
– Arts Whitney F. F. Koeiman

Arts Whitney Koeiman studeerde geneeskunde aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Al voor het begin van haar studie was ze geboeid door de cosmetiek. Tijdens haar studie geneeskunde heeft ze veel aandacht besteed aan de plastische chirurgie. Ze heeft meerdere onderzoeken verricht op dit vakgebied. Na het behalen van haar artsenexamen heeft ze op de afdeling chirurgie gewerkt.

Sinds 2013 is ze werkzaam als cosmetisch arts bij de Injectable Klinieken en Bauland Kliniek. Bij iedere behandeling staat een mooi maar natuurlijk resultaat voor haar centraal. Hierbij vindt Whitney het ook belangrijk dat er ook de tijd wordt genomen voor haar cliënten. Goed uitleg geven, zorgvuldig en precies te werk gaan zijn immers de ingrediënten voor het beste resultaat.

Arts Whitney Koeiman is een BIG geregistreerd arts, die zeer ervaren is in het uitvoeren van operaties zoals de schaamlipcorrectie of de bovenooglidcorrectie. Zij is volledig bevoegd tot het uitvoeren van deze ingrepen en voert honderden operaties per jaar uit tot volle tevredenheid van haar patiënten. Arts Whitney Koeiman is zelf geen plastisch chirurg maar maakt wel deel uit van het plastisch chirurgisch team.

Arts Whitney Koeiman is werkzaam in Faceland Eindhoven. Jij kunt bij haar terecht voor de volgende behandelingen:

  • Bovenooglidcorrectie.
  • Schaamlipcorrectie.
  • Alle Botuline Toxine behandelingen.
  • Alle combinatiebehandelingen, consulten injectables en alle fillerbehandelingen.

 

BIG-nummer: 19916490201
< Terug naar onze behandelaars

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Arts Whitney F. F. Koeiman
3.9 (77.55%) 229 votes

Vestigingen