Arts Muriëlle van Engelen

“Beauty is power, a smile is its sword”
– Arts Muriëlle van Engelen

Muriëlle (M.D.G.) van Engelen,  heeft gestudeerd aan de UvA/AMC. Zij schreef haar masterscriptie bij de dermatologie over de behandeling van laser bij pigmentstoornissen. Haar interesse lag tijdens haar studiejaren bij chirugie. Muriëlle koos voor haar co-schap de richting plastische chirurgie en semi-arts stage chirurgie.

Waarom zij in februari 2017 koos voor Faceland was eenvoudig. “Faceland is een ontzettend leuk, vernieuwend en continu groeiend bedrijf wat enorm goed aangeschreven staat. Het biedt een grote diversiteit aan behandelingen, is transparant en dat alles voor een goede prijs, waardoor esthetiek voor iedereen beschikbaar is.”

Arts Muriëlle van Engelen omschrijft zichzelf als ambitieus, kritisch, gedisciplineerd, leergierig en ondernemend. Op een subtiele wijze het uiterlijk verbeteren. Met als doel, een natuurlijk en frisse uitstraling, passend bij de leeftijd en de wensen van de cliënt. Iedereen moet lachend en tevreden de deur uit.

Maak een afspraak bij arts Muriëlle van Engelen indien je opzoek bent naar een persoonlijk, eerlijk advies en een behandeling op maat, met als streven een natuurlijk, fris en mooi resultaat.

Arts Muriëlle van Engelen is werkzaam op de volgende locaties:

  • Faceland Eindhoven
  • Faceland Amsterdam-Schiphol

Jij kunt bij arts Muriëlle van Engelen terecht voor de volgende behandelingen:

  • Bovenooglidcorrectie.
  • Schaamlipcorrectie
  • Alle Botuline Toxine behandelingen (geen neuslift).
  • Combinatiebehandelingen, consult injectables en fillerbehandelingen (geen liquid neuscorrectie).

BIG-nummer: 09920560001
< Terug naar onze behandelaars

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Arts Muriëlle van Engelen
4.3 (85.07%) 142 votes

Vestigingen