Faceland Chirurgie

Faceland Chirurgie

99% raadt Faceland Chirurgie aan!

Faceland is sinds 2013 actief in Nederland. Op het gebied van injectables is Faceland de marktleider van Nederland en België. Wij zijn trots dat ons team van cosmetisch artsen, Physician Assistant, en plastisch chirurgen wordt beoordeeld met een 9.5 op KliniekErvaringen! Hier vind je recensies van Faceland Chirurgie. In 2017 heeft Faceland meer dan 1400 bovenooglidcorrecties uitgevoerd! Door grootschalig te werken kunnen wij topproducten aanbieden tegen super scherpe en voordelige prijzen. Daarmee maakt Faceland beauty bereikbaar!

Plastische chirurgie is een specialisme waar het gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs door een plastisch chirurg. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van de vorm. Jij kan de volgende stap voor optimale uiterlijke verzorging nu zetten. Faceland geeft jou de kans jouw schoonheid te perfectioneren. Face your beauty en confronteer jezelf met jouw verdiende schoonheid! Maak snel een afspraak om er krachtiger, jonger en stralender uit te zien.

Faceland Chirurgie: behandelingen

Bij Faceland Chirurgie kun jij terecht voor de volgende ingrepen:

Een consult boeken bij Faceland?

 • Een consult boeken voor een borstvergroting, borstlift of prothesewissel? Maak een afspraak in Faceland Utrecht, Faceland Amsterdam Schiphol en Faceland Eindhoven.
 • Een consult boeken voor een bovenooglidcorrectie? Een consult is in elke vestiging mogelijk!
 • Een consult boeken voor een schaamlipcorrectie? Maak een afspraak bij onze vrouwelijke arts Muriëlle van Engelen in Faceland Eindhoven en Amsterdam-Schiphol, Whitney Koeiman in Faceland Eindhoven of PA Chloé Wittenberg in Faceland Utrecht.
 • Een consult boeken voor een liposuctie? Boek jouw afspraak in Faceland Utrecht of Amsterdam bij Quelly Vermeeren.

Medische vragen?

Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over een ingreep ontvangen? Van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur t/m 17:00 uur zijn wij bereikbaar op het Faceland Chirurgie nummer (optie 2 in het keuzemenu). Mail naar chirurgie@faceland.nl of

Bel 088 101 46 00 

Waarom plastische chirurgie bij Faceland?

 • Laagste prijsgarantie op A-merken.
  De plastisch chirurgen van Faceland maken gebruik van implantaten van Motiva en Mentor. Wereldwijd staan deze implantaten bekend als uiterst veilig. De fabrikant ondersteunt jou met een levenslang garantieprogramma. Een borstvergroting met de implantaten van Motiva is mogelijk voor de vaste prijs van €2.150,- waarbij de planning wordt verzorgd door Faceland. Een borstvergroting met Motiva implantaten waarbij jij zelf jouw planning bepaald kost €2.250,-. Een borstvergroting met de implantaten van Mentor is mogelijk voor een vaste prijs van €2.390,-. Het prijsverschil is tot stand gekomen omdat de deal met de leverancier van de Motiva implantaten gunstiger is gebleken. Daarom kan Faceland de Motiva implantaten voor een lagere prijs aanbieden. Welk implantaat het best bij jou past zal worden besproken tijdens een consult bij Faceland!
 • Kwaliteit en veiligheid
  Jij wordt behandeld door een team van professionele plastisch chirurgen. Zij zijn opgeleid in Nederland en volgen voortdurend bijscholing in Nederland en in het buitenland. Dit garandeert jou kwaliteit en veiligheid.
 • Consult is kosteloos en vrijblijvend
  Wij nemen ruim de tijd om jou zo goed mogelijk te informeren over jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden, uiteraard is een consult kosteloos en vrijblijvend. Na zes weken wordt er een kosteloze controle-afspraak ingepland om samen het resultaat te bekijken.
 • De beste specialisten
  Jij krijgt alleen het gewenste resultaat als jij de ingreep laat doen door een goed opgeleide en ervaren chirurg die jouw wensen begrijpt. Faceland heeft een team van gerenommeerde cosmetische artsen en plastisch chirurgen en zijn natuurlijk BIG-geregistreerd. Wij werken met de nieuwste behandelmethodes en we gaan altijd voor het beste resultaat. Faceland conformeert zich aan alle kwaliteitsnormen van de wetenschappelijke verenigingen zoals de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).
 • Geen wachtlijsten
  Wachtlijsten voor plastische chirurgie en cosmetische behandelingen vinden wij zelf heel storend, daarom doen wij daar niet aan! Heb jij snel een behandeling nodig? Plan dan snel een afspraak!
 • Klanttevredenheid
  Wij worden gewaardeerd voor onze zeer persoonlijke behandeling, goede service en mooie resultaten. Dit blijkt ook uit de ervaringen van onze enthousiaste klanten.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Faceland Chirurgie
3.3 (66.15%) 13 votes

Vestigingen