Borstlift
Borstlift

Borstlift bij Faceland

Zijn jouw borsten verslapt door bijvoorbeeld een zwangerschap of gewichtsverlies? Of heb jij altijd al hangende borsten gehad met weinig vulling in het bovenste gedeelte van jouw borsten? Voor vrouwen die hier last van hebben biedt Faceland twee oplossingen: een borstlift met óf zonder implantaat.

Wat is het verschil tussen een borstlift en een borstvergroting?

Bij een borstvergroting worden er enkel implantaten ingebracht achter de borstklier of gedeeltelijk onder de borstspier (dual plane). Bij een borstlift werkt het net wat anders: de chirurg verwijdert huidweefsel om hangende borsten te liften.

Kan ik ook een borstlift met borstvergroting combineren?

Natuurlijk is een combinatie van een borstlift en borstvergroting ook mogelijk. Heb jij last van hangende borsten én weinig vulling in het bovenste gedeelte van jouw borsten? Om een borstvergrotend effect te creëren kom jij wellicht in aanmerking voor een borstlift met implantaten.

Welke soorten borstliften zijn er en wat zijn de prijzen?

De onderstaande prijzen zijn vaste prijzen inclusief een gratis consult. Bij Faceland kun jij kiezen tussen de volgende mogelijkheden van een borstlift:

  • Een kleine borstlift zonder implantaat €1.390,-
  • Een grote borstlift zonder implantaat €2.390,-
  • Een kleine borstlift met Motiva implantaten €3.150,-
  • Een kleine borstlift met Mentor implantaten €3.290,-
  • Een grote borstlift met Motiva implantaten €4.150,-
  • Een grote borstlift met Mentor implantaten €4.290,-

Wat is het verschil tussen een kleine borstlift en een grote borstlift zonder implantaat?

Bij Faceland kun jij kiezen tussen een kleine borstlift zonder implantaat of een grote borstlift zonder implantaat. Het verschil tussen klein en groot is afhankelijk van de ernst van verslapping. Een kleine borstlift zonder implantaat kan door huid te verwijderen rondom de tepelhof, dit kan echter alleen als de verslapping niet te ernstig is en de vorm van de borsten dit toelaat. Het litteken zal dan alleen rondom de tepelhof ontstaan. Als de verslapping wat ernstiger is, dan is een grote borstlift zonder implantaat van toepassing. Na de operatie van een grote borstlift zonder implantaat zullen er littekens ontstaan rondom de tepelhof, naar beneden toe en in de borstplooi. Dit litteken staat bekend als een ankervormig litteken.

Wat is het verschil tussen een kleine borstlift en een grote borstlift met implantaten?

Een andere oplossing om hangende borsten te verhelpen én vollere borsten te creëren is een borstlift met implantaten. Ook hier bestaat de mogelijkheid om een kleine borstlift met implantaten of een grote borstlift met implantaten te ondergaan. Het verschil tussen klein en groot is hetzelfde als hierboven genoemd, maar dan mét implantaten. Tijdens het consult wordt er besproken of jij een borstlift met implantaat nodig zal hebben. De consultant kan jou bijvoorbeeld adviseren om tijdens jouw borstlift operatie ook implantaten te laten inbrengen zodat ook de bovenkant van de borsten voller zijn.

Is een borstlift iets voor mij?

Tijdens het eerste gratis consult bekijkt de consultant plastische chirurgie samen met jou naar de mogelijkheden. Er wordt gekeken naar welke methode bij jou van toepassing is, welke resultaten jij kunt verwachten, bijkomende risico’s en de nazorg. Hieruit zal blijken of jij een geschikte kandidaat bent voor een borstlift. Als jij gebruikt maakt van medicijnen is het belangrijk dat jij tijdens het consult een medicatieoverzicht meeneemt!

Hoe zit het met het plannen van een afspraak?

Faceland Chirurgie is in Capelle, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam op vaste dagen geopend inclusief woensdagavonden en zaterdagen! Hoe werkt het met afspraken inplannen? Jij boekt eerst een consult in bij één van onze consultants plastische chirurgie. Vervolgens kom jij terug voor een vervolgafspraak in dezelfde vestiging om jouw behandelplan met de plastisch chirurg te bespreken. Waarom je een tweede keer terug moet komen? Dit doet Faceland omdat wij jou een persoonlijk moment met de consultant en een persoonlijk moment met de plastisch chirurg willen aanbieden.

De operatie

Faceland maakt gebruik van een eigen hypermodern OK-complex aan de Hoogveldseweg 1 te Mill (NB), hier zal ook jouw operatie plaatsvinden. Dit OK-complex is gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en wordt jaarlijks gecertificeerd door Zelfstandige Klinieken Nederland. Door Elsevier Magazine is deze kliniek uitgeroepen tot één van de topcentra voor borstvergrotingen. De operatie duurt ongeveer 90 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.

Na de operatie

Je zult merken dat jouw borsten de eerste weken na de operatie wat strak aanvoelen of dat de littekens nog wat gevoelig zijn. Deze gevoeligheid neemt vanzelf af en de littekens vervagen in de loop van de maanden. Na ongeveer zes weken kom je op controle bij de plastisch chirurg om het eindresultaat te laten zien! De controle vindt weer plaats in Faceland Amsterdam-Schiphol, Utrecht, Capelle of Eindhoven.

Medische vragen?

Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.
Tel.: 088 101 46 00 (kies voor optie 2 in het keuzemenu)
E-mail: chirurgie@faceland.nl

Lees hier de highlights en voorwaarden voor een borstlift.

Volg jij ons ook op sociale media?
Faceland is ook actief op FacebookYouTube en Instagram! Volg ons voor winacties en meer!

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Borstlift
7.1 (70.64%) 47 votes

Vestigingen

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail