Borstlift

Borstlift bij Faceland

Zijn jouw borsten verslapt door bijvoorbeeld een zwangerschap of gewichtsverlies? Of heb jij altijd al hangende borsten gehad met weinig vulling in het bovenste gedeelte van jouw borsten? Voor vrouwen die hier last van hebben biedt Faceland twee oplossingen: een borstlift met óf zonder implantaat.

Borstlift voor en na

borstlift voor de operatieborstlift na operatie

Wat is het verschil tussen een borstlift en een borstvergroting?

Bij een borstvergroting worden er enkel implantaten ingebracht achter de borstklier of gedeeltelijk onder de borstspier (dual plane). Bij een borstlift werkt het net wat anders: de chirurg verwijdert huidweefsel om hangende borsten te liften.

Kan ik ook een borstlift met borstvergroting combineren?

Natuurlijk is een combinatie van een borstlift en borstvergroting ook mogelijk. Heb jij last van hangende borsten én weinig vulling in het bovenste gedeelte van jouw borsten? Om een borstvergrotend effect te creëren kom jij wellicht in aanmerking voor een borstlift met implantaten.

Welke soorten borstliften zijn er en wat zijn de prijzen?

De onderstaande prijzen zijn vaste prijzen inclusief een gratis consult. Bij Faceland kun jij kiezen tussen de volgende mogelijkheden van een borstlift:

  • Een kleine borstlift zonder implantaat €1.990,-.
  • Een grote borstlift zonder implantaat €2.500,-.
  • Borstvergroting ronde Motiva of Mentor implantaten met een kleine borstlift €3.350,-. Met een grote borstlift €4.950,-.
  • Borstvergroting druppelvormig implantaat Mentor met een kleine borstlift €3.750,-. Met een grote borstlift €5.350,-.
  • Borstvergroting Motiva Ergonomics implantaten met een kleine borstlift €3.750,-. Met een grote borstlift €5.350,-.
  • Borstvergroting Motiva Truefixation implantaten met een kleine borstlift €4.050,-. Met een grote borstlift €5.650,-.

Een betaalbare ingreep voor iedereen! Lees hier meer over gespreid betalen.

Wat is het verschil tussen een kleine borstlift en een grote borstlift zonder implantaat?

Bij Faceland kun jij kiezen tussen een kleine borstlift zonder implantaat of een grote borstlift zonder implantaat. Het verschil tussen klein en groot is afhankelijk van de ernst van verslapping. Een kleine borstlift zonder implantaat kan door huid te verwijderen rondom de tepelhof, dit kan echter alleen als de verslapping niet te ernstig is en de vorm van de borsten dit toelaat. Het litteken zal dan alleen rondom de tepelhof ontstaan. Als de verslapping wat ernstiger is, dan is een grote borstlift zonder implantaat van toepassing. Na de operatie van een grote borstlift zonder implantaat zullen er littekens ontstaan rondom de tepelhof, naar beneden toe en in de borstplooi. Dit litteken staat bekend als een ankervormig litteken.

Wat is het verschil tussen een kleine borstlift en een grote borstlift met implantaten?

Een andere oplossing om hangende borsten te verhelpen én vollere borsten te creëren is een borstlift met implantaten. Ook hier bestaat de mogelijkheid om een kleine borstlift met implantaten of een grote borstlift met implantaten te ondergaan. Het verschil tussen klein en groot is hetzelfde als hierboven genoemd, maar dan mét implantaten. Tijdens het consult wordt er besproken of jij een borstlift met implantaat nodig zal hebben. De consultant kan jou bijvoorbeeld adviseren om tijdens jouw borstlift operatie ook implantaten te laten inbrengen zodat ook de bovenkant van de borsten voller zijn.

Is een borstlift iets voor mij?

Tijdens het eerste gratis consult bekijkt de consultant plastische chirurgie samen met jou naar de mogelijkheden. Er wordt gekeken naar welke methode bij jou van toepassing is, welke resultaten jij kunt verwachten, bijkomende risico’s en de nazorg. Hieruit zal blijken of jij een geschikte kandidaat bent voor een borstlift. Als jij gebruikt maakt van medicijnen is het belangrijk dat jij tijdens het consult een medicatieoverzicht meeneemt!

Hoe zit het met het plannen van een afspraak?

Faceland Chirurgie is in Capelle, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam Binnenrotte en Amsterdam geopend. Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende consult zal de consulente het gehele proces samen met jou in kaart brengen: de verwachtingen, de mogelijkheden, de operatie, de nazorg en meer. Zij gaat jouw borsten opmeten en vervolgens bepalen welke grootte van de protheses bij jouw lichaam past. Hiervoor krijg jij van ons een pasbh en passhirt aan en kun jij foto’s maken zodat jij dit thuis nog na kunt kijken. Verder zal de consulente ook vragen naar jouw gezondheid en medicatiegebruik zodat de anesthesioloog kan bepalen of jij de operatie mag ondergaan. Daarom is het belangrijk dat jij een actueel medicatieoverzicht (AMO) meeneemt, die te verkrijgen is bij jouw apotheek. Aan het einde van jouw gesprek met de consulente ontmoet jij de plastisch chirurg. Eén van onze BIG-geregistreerde plastisch chirurgen zal samen met jou het behandelplan bespreken.

De operatie

Faceland maakt gebruik van een eigen hypermodern OK-complex aan de Hoogveldseweg 7 te Mill (NB), hier zal ook jouw operatie plaatsvinden. Dit OK-complex is gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en wordt jaarlijks gecertificeerd door Zelfstandige Klinieken Nederland. Door Elsevier Magazine is deze kliniek uitgeroepen tot één van de topcentra voor borstvergrotingen. De operatie duurt ongeveer 90 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.

Na de operatie

Je zult merken dat jouw borsten de eerste weken na de operatie wat strak aanvoelen of dat de littekens nog wat gevoelig zijn. Deze gevoeligheid neemt vanzelf af en de littekens vervagen in de loop van de maanden. Wanneer de wondjes goed dicht zijn, kun je beginnen met het aanbrengen van littekencrème. Bij Faceland kun je voor €17,50 een littekencrème van het merk Alhydran aanschaffen tijdens jouw consult. Alhydran, een van de beste littekencrèmes op de markt, is een krachtige vochtregulerende gel-crème die diep in de huid trekt en van binnenuit de huid herstelt. Na ongeveer zes weken kom je op controle bij de consulent plastische chirurgie om het eindresultaat te laten zien! De controle vindt weer plaats in Faceland Amsterdam, Utrecht, Capelle, Nijmegen of Eindhoven.

Medische vragen?

Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.
Tel.: 088 101 46 00 (kies voor optie 2 in het keuzemenu voor het maken van een afspraak en optie 3 voor medische vragen)
E-mail: chirurgie@faceland.nl

Jij kunt ook een WhatsApp berichtje sturen naar Faceland Chirurgie. Wil je ook op de hoogte blijven van het nieuws rondom Faceland Chirurgie? Meld je nu aan voor de WhatsApp nieuwsbrief chirurgie. WhatsApp jouw naam naar 06 22 74 73 36 om je aan te melden.

Lees hier de highlights en voorwaarden voor een borstlift.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Vestigingen

Almere

Randstad 21, nr. 22
1314 BM Almere
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill (OK-complex)

Hoogveldseweg 7
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Binnenrotte

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Karel Doormanstraat

Karel Doormanstraat 453a
3012 GH Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Venlo

Kolenstraat 1
5911 HL Venlo
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Facetruck

Meld je aan op de nieuwsbrief voor de bekendmaking van de locatie!

Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: +41 43 508 97 19

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Düsseldorf

Berliner Allee 26
40212 Düsseldorf
Bel ons: +49 211 41873502

Route - Parkeren
Contact - E-mail