Borstvergroting

Borstvergroting bij Faceland €2.350,- (excl. €60,- DBIR kosten)

Een borstvergroting is één van de meest uitgevoerde behandelingen met een zeer hoge cliënttevredenheid. Borsten die wat verslapt zijn door ouderdom, zwangerschap of vermagering, kunnen door de ingreep weer ronder en voller worden. Het plaatsen van een borstprothese is een betrouwbare, efficiënte en duurzame methode. Met een borstvergroting bij Faceland krijg jij de kwaliteit en service die jij van ons gewend bent voor de scherpste prijs.

Voor en na borstvergroting

Foto voor de borstvergroting Foto na de borstvergroting
Bekijk alle foto’s

Nieuw: all-in traject

Bij Faceland kun jij ook terecht voor een all-in traject borstvergroting voor €2.350,- met Motiva implantaten (excl. €60,- DBIR kosten). Dit houdt in dat het consult borstvergroting met de consulente én het kennismakingsgesprek met de plastisch chirurg op één dag plaatsvinden. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van deze dagen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Bekijk hier alle all-in dagen.

Consult

Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende consult zal de consulente het gehele proces samen met jou in kaart brengen: de verwachtingen, de mogelijkheden, de operatie, de nazorg en meer. Zij gaat jouw borsten opmeten en vervolgens bepalen welke grootte van de protheses bij jouw lichaam past. Hiervoor krijg jij van ons een pasbh en passhirt aan en kun jij foto’s maken zodat jij dit thuis nog na kunt kijken. Verder zal de consulente ook vragen naar jouw gezondheid en medicatiegebruik zodat de anesthesioloog kan bepalen of jij de operatie mag ondergaan. Daarom is het belangrijk dat jij een actueel medicatieoverzicht (AMO) meeneemt, die te verkrijgen is bij jouw apotheek. Ben jij benieuwd naar het consult? Bekijk de vlog hieronder!

Kennismakingsgesprek

Aan het einde van jouw eerste consult wordt er een tweede afspraak ingepland: het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal één van onze BIG-geregistreerde plastisch chirurgen samen met jou het behandelplan bespreken. Waarom jij een tweede keer terug moet komen? Dit doet Faceland omdat wij jou een persoonlijk moment met de consultant en een persoonlijk moment met de plastisch chirurg willen aanbieden.

Tijdens de operatie

De operatie duurt ongeveer 60 minuten onder algehele narcose en je kunt dezelfde dag weer gewoon naar huis.

Herstel na de borstvergroting

Na de ingreep krijg je alle pijnmedicatie mee naar huis inclusief instructies. Je zult merken dat jouw borsten de eerste weken na de operatie wat strak aanvoelen of dat de littekens nog wat gevoelig zijn. Deze gevoeligheid neemt vanzelf af en de littekens vervagen in de loop van de maanden. Wij maken gebruik van oplosbare hechtingen, dus de hechtingen hoeven niet verwijderd te worden. De pleister die over de hechting zit mag je twee weken na de behandeling zelf verwijderen. Na ongeveer zes weken kom je op controle om het eindresultaat te laten zien!

Twee weken na de operatie mag je kleinere werkzaamheden hervatten. Na zes weken mag je gaan sporten en zwaardere werkzaamheden uitvoeren. Probeer de eerste twee weken na de operatie niet te bukken, persen en te rekken of strekken. Indien je jezelf daartoe in staat acht, mag je vanaf vier weken na de operatie weer autorijden.


FAQ

Waar vindt de operatie plaats?

Faceland maakt gebruik van een eigen hypermodern OK-complex aan de Hoogveldseweg 7 te Mill (NB). Dit OK-complex is gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en wordt jaarlijks gecertificeerd door Zelfstandige Klinieken Nederland. Door Elsevier Magazine is deze kliniek uitgeroepen tot één van de topcentra voor borstvergrotingen.

Zijn er gezondheidseisen waar ik aan moet voldoen voor een borstvergroting?

Voor een operatie borstvergroting geldt landelijk vereist BMI die tussen de 18 en 28 ligt.

Waar kan ik terecht voor inhoudelijke medische vragen?

Wil jij graag meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur contact op met Faceland Chirurgie door te bellen naar 088 101 46 00 (kies voor optie 2 in het keuzemenu) of door te mailen naar chirurgie@faceland.nl. Jij wordt dan te woord gestaan door een doktersassistente.

Wat te doen als er complicaties zijn?

Mocht jij het vermoeden hebben van een complicatie dan is Faceland uiteraard 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer 0485 460 620.

Mag ik roken na de operatie?

Roken is heel slecht voor de wondgenezing. Het is het allerbeste om vanaf de operatie twee weken niet te roken.

Haal- en brengservice

Faceland biedt als één van de weinige een haal- en brengservice aan! Voor slechts €200,- word jij op de dag van jouw operatie thuis opgehaald en teruggebracht met onze haal- en brengservice.

Kan ik na de bevalling meteen voor een operatie terecht?

Nee. Vrouwen moeten minimaal negen maanden ontzwangeren voordat de operatie plaatsvindt.

Wordt de operatie vergoed door de zorgverzekeraar?

Bij Faceland helaas niet.

Lees hier alle veelgestelde vragen over een borstvergroting.


Kosten borstvergroting

Onze plastisch chirurgen maken gebruik van A-merk implantaten, Motiva en Mentor. Deze implantaten staan wereldwijd bekend als de meest onderzochte en veiligste implantaten op de markt. De kosten voor een borstvergroting zijn als volgt:

  • Een borstvergroting met Motiva implantaten, is mogelijk voor de vaste prijs van €2.350,- (excl. €60,- DBIR kosten).
  • Een borstvergroting met Mentor implantaten is mogelijk voor een vaste prijs van €2.490,- (excl. €60,- DBIR kosten).

De scherpe prijzen en het prijsverschil zijn ontstaan door onze manier van werken, efficiëntie en gunstige onderhandelingen met de leveranciers.

Afspraak maken

Faceland Chirurgie is op vaste dagen geopend in Utrecht, Eindhoven, Capelle en Amsterdam, inclusief woensdagavonden en zaterdagen! Boek op één van deze vier vestigingen jouw consult met één van de consulenten.

Faceland is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Jij kunt ook een WhatsApp berichtje sturen naar Faceland Chirurgie. Wil je ook op de hoogte blijven van het nieuws rondom Faceland Chirurgie? Meld je nu aan voor de WhatsApp nieuwsbrief chirurgie. WhatsApp jouw naam naar 06 22 74 73 36 om je aan te melden.

Onze specialisten

Onze vestigingen

Faceland heeft acht vestigingen in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Nijmegen, Eindhoven en Mill. Een consult voor borstoperaties is mogelijk in Faceland Utrecht, Eindhoven, Capelle, Rotterdam, Nijmegen en Amsterdam-Schiphol. De operatie zal plaatsvinden in Faceland Mill.

Gerelateerde behandelingen

  • Borstlift: heb jij verslapte borsten door bijvoorbeeld zwangerschap of gewichtsverlies? Of heb jij last van hangende borsten met weinig vulling? Faceland biedt hiervoor een borstlift aan met of zonder implantaten.  Een kleine borstlift zonder implantaten is al mogelijk voor €1.490,-
  • Prothesewissel: Merk jij dat jij nieuwe borstprotheses nodig hebt? Bij Faceland is een prothesewissel met Motiva implantaten al mogelijk voor de vaste en voordelige prijs van €2.350,- (excl. €60,- DBIR kosten).

Lees hier de highlights en voorwaarden voor een borstvergroting.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Borstvergroting
6.9 (68.62%) 304 votes

Vestigingen

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill (OK-complex)

Hoogveldseweg 7
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: +41 43 508 97 19

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Düsseldorf

Berliner Allee 26
40212 Düsseldorf
Bel ons: +49 211 41873502

Route - Parkeren
Contact - E-mail