Mommy makeover

Mommy makeover bij Faceland al voor €6.250,-

Wil jij weer jouw mooie, vrouwelijke vormen terug? Na een zwangerschap of overmatig gewichtsverlies kunnen de vormen in het lichaam uit balans raken. Zo zijn de borsten niet meer zo gevuld als voorheen en is de huid op de buik verslapt. Met een Mommy makeover worden verschillende chirurgische behandelingen gecombineerd om jou weer echt vrouw te laten voelen, zodat jij weer kunt stralen!

Mommy makeover voor en na

Is een Mommy makeover iets voor mij?

Een Mommy makeover is geschikt voor jou als jij:

 • Veel volume in jouw borsten hebt verloren
 • Hangende borsten hebt gekregen
 • De huid op jouw buik verslapt is

Consult

Uiteraard komt er nog meer bij kijken. Daarom zal tijdens het eerste kosteloze consult de consulent plastische chirurgie samen met jou naar de mogelijkheden kijken. Er wordt gekeken welke methode bij jou van toepassing is, welke resultaten jij kunt verwachten, wat de bijkomende risico’s zijn en wat de nazorg is. Hieruit zal blijken of jij een geschikte kandidaat bent voor een Mommy makeover. Tijdens een Mommy makeover worden afhankelijk van jouw situatie een paar chirurgische ingrepen gecombineerd. Tijdens het consult zal duidelijk worden welke ingrepen dit zijn, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Dit advies is voor iedereen anders en daarom is het eerste consult heel belangrijk. Benieuwd welke ingrepen gecombineerd kunnen worden om jouw Mommy makeover te personaliseren? Bekijk ze hieronder:

 • Borstvergroting
 • Borstlift
 • Mini buikwandcorrectie
 • Liposuctie

Vanuit het eerste consult kan samen met jou een behandelplan vastgesteld worden. Als jij gebruik maakt van medicijnen is het belangrijk dat jij tijdens het consult een medicatieoverzicht meeneemt!

De operatie

Afhankelijk van het advies dat jij gekregen hebt van de chirurg wordt de operatie uitgevoerd. Voordat de operatie begint, komt de plastisch chirurg het te opereren gebied aftekenen. De operatie duurt ongeveer 3 uur en vindt plaats onder algehele narcose. Bekijk de pagina’s borstvergroting, borstlift, mini buikwandcorrectie en liposuctie voor meer informatie over de verschillende ingrepen. Wanneer de operatie afgelopen is, kom jij weer bij in de uitslaapkamer. De Mommy makeover is exclusief overnachting in onze kliniek. De kosten van een overnachting bedragen €500,- per nacht. De volgende dag mag jij na de controle van de chirurg weer naar huis.

Herstel na de operatie

De Mommy makeover wordt in één ingreep uitgevoerd waardoor de herstelperiode gecombineerd wordt en jij niet langer uit de running bent dan nodig. Twee weken na de ingreep kom jij terug voor controle van de wond. Het is belangrijk om de eventuele drukkleding en post operatieve bh gedurende zes weken te dragen om zo het herstel te bevorderen. Ook adviseren wij jou om tot zes weken na de ingreep geen lichamelijke inspanningen te verrichten. Het hangt af van jouw werkzaamheden wanneer je weer kunt werken. Na de ingreep zul je merken dat jouw buik al een stuk platter is geworden, maar het kan zes tot negen maanden duren tot het eindresultaat volledig zichtbaar is. Ook na een borstcorrectie duurt het even voordat het eindresultaat optimaal is. Wij adviseren bij deze operatie om 4 weken voor en 6 weken na de operatie volledig te stoppen met roken.

FAQ

Waar vindt de operatie plaats?

Faceland maakt gebruik van een eigen hypermodern OK-complex aan de Hoogveldseweg 7 te Mill (NB). Het OK complex is ISO gecertificeerd en biedt de mogelijkheid tot overnachtingen.

Zijn er gezondheidseisen waar ik aan moet voldoen voor een Mommy makeover?

De gezondheidstoestand moet goed zijn. Als je medicijnen gebruikt of een aandoening hebt aan bijvoorbeeld hart of longen kan het zijn dat de operatie in een ziekenhuis moet gebeuren. Neem daarom alle medische informatie mee die je hebt, inclusief een AMO (actueel medicatie overzicht) als je medicatie gebruikt en een overzicht van alle artsen bij wie je onder controle staat. Onze anesthesioloog heeft deze gegevens namelijk nodig om te beslissen of de operatie voor jou door kan gaan.

Hoe zit het met roken?

Roken is een probleem. Door het roken is er meer slijmvorming in de longen en slechtere doorbloeding van de huid. Het roken moet daarom 4 weken voor de operatie worden gestaakt voor jouw eigen veiligheid. Daar moeten we echt streng in zijn (richtlijn Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie).

Hoe zit het met overgewicht?

Overgewicht geeft een grotere kans op complicaties. Daarom kunnen we de operatie niet uitvoeren bij een BMI boven de 35 (Richtlijn Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie).

Waar kan ik terecht voor medisch inhoudelijke vragen?

Wil jij graag meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur contact op met Faceland Chirurgie door te bellen naar 088 101 46 00 (kies voor optie 3 in het keuzemenu) of door te mailen naar chirurgie@faceland.nl.

Haal- en brengservice

Faceland biedt als één van de weinige een haal- en brengservice aan! Voor slechts €200,- word jij op de dag van jouw operatie thuis opgehaald en teruggebracht met onze haal- en brengservice.

Kan ik na de bevalling meteen voor een operatie terecht?

Je lichaam moet volledig ontzwangerd zijn. Meestal duurt dit negen maanden.

Wordt de operatie vergoed door de zorgverzekeraar?

Een Mommy makeover bij Faceland wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Kosten Mommy makeover + gespreid betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden bij een Mommy makeover en hiervoor gelden verschillende prijzen en is altijd inclusief één overnachting in de kliniek. Bekijk de prijzen hieronder:

 • Borstvergroting + mini buikwandcorrectie: €6250
 • Borstvergroting + liposuctie: €4700
 • Borstlift + mini buikwandcorrectie: €6250
 • Borstlift + liposuctie: €4700

Er zijn meerdere aanvullende correcties mogelijk. Heb jij een aanvullende correctie nodig? Een aanvullende borstlift is al mogelijk voor €1.990,- en een aanvullende liposuctie is al mogelijk voor €850,-.

Let op: Indien je voor een behandeling achteraf in termijnen wilt betalen, dien je dat vooraf te regelen met Financiële Expert anders kunnen wij na het consult helaas geen operatiedatum inplannen. Het is niet mogelijk om de termijnbetaling te regelen via Faceland. Je regelt dit zelf met een betalingsregeling bij de Financiële Expert. Lees onderaan deze pagina meer over de voorwaarden van gespreid betalen.

Afspraak maken

Een consult Mommy makeover kan op een van de volgende locaties: Amsterdam-Schiphol, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam Binnenrotte en Capelle.

Faceland is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Jij kunt ook een WhatsApp berichtje sturen naar Faceland Chirurgie. Wil je ook op de hoogte blijven van het nieuws rondom Faceland Chirurgie? Meld je nu aan voor de WhatsApp nieuwsbrief chirurgie. WhatsApp jouw naam naar 06 22 74 73 36 om je aan te melden.

Het team

Jouw operatie wordt altijd uitgevoerd door een ervaren, BIG-geregistreerde plastisch chirurg. Bekijk onze chirurgen hieronder:

Plastisch chirurgen: Gabriel Jansen, Oliver Kloeters, Lydia Oostveen-Bol en Marc Aganloo

Let op! Bij de Mommy makeover combinaties met een liposuctie zal de ingreep niet uitgevoerd worden door Lydia Oostveen-Bol.

Medisch inhoudelijke vragen?

Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Tel.: 088 101 46 00 (kies voor optie 3 in het keuzemenu)

E-mail: chirurgie@faceland.nl

Vestigingen

Almere

Randstad 21, nr. 22
1314 BM Almere
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill (OK-complex)

Hoogveldseweg 7
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Binnenrotte

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Karel Doormanstraat

Karel Doormanstraat 453a
3012 GH Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Venlo

Kolenstraat 1
5911 HL Venlo
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Facetruck

Meld je aan op de nieuwsbrief voor de bekendmaking van de locatie!

Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: +41 43 508 97 19

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Düsseldorf

Berliner Allee 26
40212 Düsseldorf
Bel ons: +49 211 41873502

Route - Parkeren
Contact - E-mail