Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie bij Faceland €365,-

Een kleine chirurgische ingreep, namelijk een ooglidcorrectie, kan wonderen doen. Het is vaak maar een subtiel verschil waardoor mensen niet goed weten wat ze aan je zien. Maar je krijgt wel complimenten dat je er stralend uitziet. Je zult er minder vermoeid uitzien, geen zware oogleden meer hebben, een beter gezichtsvermogen hebben en kunt uiteraard makkelijker oogmake-up aanbrengen!

Resultaten ooglidcorrectie

Dankzij een ooglidcorrectie zie jij er jaren jonger uit. Als eenmaal de bloeduitstortingen zijn weggetrokken, zie je het meteen. Er worden foto’s gemaakt door Faceland van voor en na de behandeling zodat de resultaten goed te vergelijken zijn. De cliënten die deze behandeling al ondergaan hebben zijn zonder uitzondering blij dat ze voor Faceland hebben gekozen. Zij zijn tevreden over de behandeling op zich en over de informatie, die zij hierover ontvangen hebben van Faceland. Ook over de nazorg is men erg te spreken. Op de foto’s hieronder zijn de resultaten van de operatie van onze cliënten te zien.

voor en na foto ooglidcorrectievoor en na de bovenooglidcorrectie faceland

Meer ervaringen kun je terugvinden op Kliniekervaringen.

Waarom een bovenooglidcorrectie bij Faceland?

  • Kosteloos en vrijblijvend consult;
  • Scherpe vaste totaalprijs van €365,- voor beide ogen;
  • Geen lange wachttijden, gemiddeld twee weken;
  • Een kleine chirurgische ingreep die vaak nog geen 45 minuten duurt.

Hoe gaat de operatie in zijn werking?

Bij een bovenooglidcorrectie wordt er overtollig huid en een teveel aan vet verwijderd boven de ogen. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Na het verwijderen van het reepje huid worden de haarvaatjes dichtgeschroeid tegen het bloeden en de incisie wordt gehecht. Het is maar een kleine operatie en duurt meestal nog geen 30-45 minuten.

Een consult boeken bij Faceland

Boek jouw een afspraak online bij Faceland Capelle, Barendrecht, Utrecht, Nijmegen, Mill, Rotterdam, Amsterdam-Schiphol of Eindhoven, door te bellen naar 088 101 46 00 van maandag t/m zaterdag, via de online chat, Instagram, Facebook of WhatsApp van 09:00 tot 21:00. Gebruik jij medicatie? Dan is het van uiterst belang dat jij een medicatieoverzicht meeneemt. Deze is te verkrijgen bij jouw apotheek. De operatiedatum zal in overleg met de cosmetisch arts of Physician Assistant worden besloten na het consult. Boek een afspraak bij één van de volgende behandelaars:

Medische vragen?

Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.
Tel.: 088 101 46 00 (kies voor optie 2 in het keuzemenu)
E-mail: chirurgie@faceland.nl

Lees hier de highlights en voorwaarden voor een bovenooglidcorrectie.
Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over de bovenooglidcorrectie. 

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Bovenooglidcorrectie
3.3 (65.6%) 643 votes

Vestigingen