Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie bij Faceland €385,-

Een ooglidcorrectie is een kleine chirurgische ingreep die wonderen kan doen wanneer je last hebt van hangende oogleden. Deze hangende oogleden kunnen ervoor zorgen dat je er vermoeid uitziet en last hebt van hoofdpijn. Na de ingreep zul je merken dat je weer een frisse uitdrukking hebt, er minder vermoeid uitziet en het aanbrengen van oogmake-up weer gemakkelijk gaat. Het is een subtiel verschil, maar zal ervoor zorgen dat je er jaren jonger uitziet en veel complimenten ontvangt dat je er stralend uitziet.

Infoavonden bovenooglidcorrectie

Bij Faceland vinden er regelmatig infoavonden plaats voor de bovenooglidcorrectie. Een informatieve lezing, een persoonlijk consult en gegarandeerd een operatiedatum met één van onze ervaren BIG-geregistreerde artsen. LET OP: aanmelden is verplicht! Neem contact met ons op om een plekje te bemachtigen op deze avond. Reserveer een plekje op deze avond door te bellen naar 088 101 46 00, te Whatsappen naar 06 10 48 39 37 of door een bericht te sturen via Facebook of Instagram.

 • Dinsdag 27 augustus in Faceland Eindhoven met arts Muriële van Engelen. Bekijk hier het evenement.
 • Maandag 9 september in Rotterdam Binnenrotte bij arts David Yama Hamraz. Bekijk hier het evenement.

Bovenooglidcorrectie: voor en na de behandeling

Ooglidcorrectie faceland       Ooglidcorrectie faceland

Bekijk alle foto’s

Waarom een bovenooglidcorrectie bij Faceland?

 • Kosteloos en vrijblijvend consult;
 • Scherpe totaalprijs van €385,-;
 • Geen lange wachttijden, namelijk gemiddeld twee weken;
 • Een kleine chirurgische ingreep die vaak nog geen 45 minuten duurt.

Tijdens het consult

Voorafgaand aan de ingreep vindt er altijd een vrijblijvend consult plaats bij een cosmetisch arts of Physician Assistent (PA) naar keuze. Daar wordt naar de oogleden gekeken en bepaald of jij geschikt bent voor een bovenooglidcorrectie. Wanneer je medicatie gebruikt is het van uiterst belang dat jij een medicatieoverzicht meeneemt, deze is te verkrijgen bij jouw apotheek. Als je geschikt bent voor de operatie en je bent er zelf ook zeker van, dan kan de operatiedatum meteen in overleg worden ingepland. De wachttijd hiervan is gemiddeld twee weken. De operatie vindt altijd plaats bij de behandelaar waarbij je op consult bent geweest.

In de video hieronder wordt een aantal vragen beantwoord over de ingreep door arts Robin Snijders. Hij vertelt onder andere wat de hersteltijd is van de bovenooglidcorrectie en hoe het zit met de nazorg.

Hoe gaat de operatie in zijn werk?

De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving, je kunt dus van tevoren gewoon wat eten en drinken. De behandelaar begint met het aftekenen van de huid, dit houdt in dat er op het ooglid wordt getekend hoeveel huid er precies verwijderd moet worden. Vervolgens wordt de overtollige huid (wanneer nodig ook vetweefsel) verwijderd. Na het verwijderen van het reepje huid worden de haarvaatjes dichtgeschroeid tegen het bloeden en wordt de incisie gehecht. Deze hechting zal precies in de oogplooi worden geplaatst waardoor het eventuele litteken na het herstel nauwelijks te zien zal zijn. In totaal duurt de ingreep slechts 30 tot 45 minuten.

Na de ooglidcorrectie

Na de ingreep kun je meteen naar huis, echter mag je absoluut niet zelf autorijden. Zorg er dus voor dat er iemand is die met je meegaat. Het resultaat van de ingreep is te zien nadat de bloeduitstortingen zijn weggetrokken. De behandelaar zal altijd een foto maken voor de behandeling, zodat de resultaten goed te vergelijken zijn. Na 7 tot 9 dagen kom jij weer terug om de hechtingen te laten verwijderen. Wanneer de hechting is verwijderd en het wondje goed is genezen, kun je beginnen met het aanbrengen van littekencrème. Bij Faceland kun je voor €17,50 een littekencrème van het merk Alhydran aanschaffen tijdens jouw consult. Alhydran, een van de beste littekencrèmes op de markt, is een krachtige vochtregulerende gel-crème die diep in de huid trekt en van binnenuit de huid herstelt. Ook is het mogelijk om een koelbril aan te schaffen voor €5,-. Deze koelbril is speciaal gemaakt om zwellingen en bloeduitstortingen te verminderen.

De tevredenheid onder de cliënten die bij Faceland een bovenooglidcorrectie hebben laten uitvoeren ligt erg hoog. Zij zijn tevreden over de informatie die zij hebben ontvangen, de behandeling zelf en de geboden nazorg door Faceland. Gemiddeld scoren wij een 8,8 op KliniekErvaringen. Uitgebreide ervaringen van cliënten zijn hierop terug te lezen.

Wat kost een ooglidcorrectie?

De kosten voor een bovenooglidcorrectie bedragen €385,-. Dit is een totaalprijs voor beide ogen, uitgevoerd door een cosmetisch arts of PA. Bij Faceland is het ook mogelijk om achteraf gespreid te betalen. Meer informatie vind je onderaan de prijzenpagina.

Combinatiebehandeling

Wil jij een onderooglidcorrectie en een bovenooglidcorrectie met elkaar combineren om tot het beste resultaat te komen? Deze combinatie wordt altijd uitgevoerd door een plastisch chirurg onder plaatselijke verdoving voor een speciale combi prijs van €1.750,-. Benieuwd of jij in aanmerking komt voor één van bovenstaande combinaties? De plastisch chirurg adviseert jou graag op het vrijblijvende en kosteloze consult.

 

 

 

Een consult boeken bij Faceland

Faceland is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Faceland op het telefoonnummer 088 101 46 00, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 48 39 37. Gebruik jij medicatie? Dan is het van uiterst belang dat jij een medicatieoverzicht meeneemt. Deze is te verkrijgen bij jouw apotheek. De operatiedatum zal in overleg met de cosmetisch arts of PA worden besloten na het consult.

Specialisten en vestigingen

Boek jouw afspraak online bij Faceland Almere, Capelle, Barendrecht, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam Binnenrotte, Amsterdam-Schiphol of Eindhoven.

 • Hugo Ammerlaan: consulten in Faceland Eindhoven en Nijmegen, operatie in Faceland Mill en Eindhoven.
 • Michiel Westedt: consulten in Faceland Utrecht, Almere en Amsterdam, operatie in Faceland Utrecht en Amsterdam.
 • Karina Rahimi: consulten in Faceland Capelle en Barendrecht, operatie in Faceland Capelle.
 • Muriëlle van Engelen: consulten in Faceland Utrecht en Eindhoven, operatie in Faceland Eindhoven en Utrecht.
 • Robin Snijders: consulten in Faceland Amsterdam en Rotterdam Binnenrotte, operatie in Faceland Capelle en Utrecht.
 • Anna Grelack: consulten in Faceland Nijmegen, operatie in Faceland Mill.
 • David Yama Hamraz: consulten in Faceland Almere, operatie in Faceland Utrecht en Amsterdam. LET OP: Bij David Yama Hamraz betaal je €495,- voor de bovenooglidcorrectie.
 • Whitney Koeiman: consulten in Faceland Eindhoven, operatie in Faceland Eindhoven.
 • Charlotte Franke: consulten in Faceland Utrecht en Amsterdam, operatie in Utrecht.

Medische vragen?

Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan contact op met Faceland Chirurgie op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.
Tel.: 088 101 46 00 (kies voor optie 3 in het keuzemenu)
E-mail: chirurgie@faceland.nl

Lees hier de highlights en voorwaarden voor een bovenooglidcorrectie.
Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over de bovenooglidcorrectie. 

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Vestigingen

Almere

Randstad 21, nr. 22
1314 BM Almere
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Amsterdam Schiphol

Beechavenue 162-180
1119 PS Schiphol-Rijk
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Barendrecht

Van Beuningenhaven 1a
2993 EH Barendrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Capelle

Rhijnspoor 223
2901 LB Capelle aan den IJssel
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Eindhoven

Dr. Holtroplaan 5A
5652 XR Eindhoven
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Mill (OK-complex)

Hoogveldseweg 7
5451 AA Mill
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Nijmegen

Grote Markt 17
6511 KA Nijmegen
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Binnenrotte

Binnenrotte 113-115
3011 HB Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Rotterdam Karel Doormanstraat

Karel Doormanstraat 453a
3012 GH Rotterdam
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Utrecht

Franciscusdreef 38C
3565 AC Utrecht
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Venlo

Kolenstraat 1
5911 HL Venlo
Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Facetruck

Meld je aan op de nieuwsbrief voor de bekendmaking van de locatie!

Bel ons: 088 101 46 00

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Zürich

Klausstrasse 23
8008 Zürich
Bel ons: +41 43 508 97 19

Route - Parkeren
Contact - E-mail

Faceland Düsseldorf

Berliner Allee 26
40212 Düsseldorf
Bel ons: +49 211 41873502

Route - Parkeren
Contact - E-mail