Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie bij Faceland

Faceland maakt deze kleine ingreep onder plaatselijke verdoving mogelijk. Je hoeft hiervoor nu niet langer naar de huisarts om vervolgens naar een gynaecoloog of het ziekenhuis te worden verwezen. Jij kunt gewoon terecht bij Faceland om door een van onze vrouwelijke behandelaars geholpen te worden. Wil jij op korte termijn een consult bij Faceland voor een schaamlipcorrectie? Dat kan!

Scherpe prijs van €485,-

Faceland biedt een schaamlipcorrectie aan voor een vaste voordelige prijs van €485,-! Faceland Chirurgie gaat om maatwerk. Service én flexibiliteit met de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs van €485,- door een cosmetisch arts of Physician Assistant (PA). Faceland geeft jou de kans jouw schoonheid te perfectioneren!

Snel een consult boeken? Maak telefonisch een afspraak bij Faceland 088 101 46 00  of via het online boekingssysteem.

Vraag naar een schaamlipcorrectie stijgt!

Hoewel er relatief nog weinig over gesproken wordt, is de schaamlipcorrectie een steeds vaker voorkomende behandeling! Bij Faceland merken de behandelaars dat de behandeling toch een wens is van de cliënt, daarom bieden wij deze ingreep aan! Bij een schaamlipcorrectie van de binnenste schaamlippen, ook wel van een labia correctie genoemd, wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald. Stoor jij je aan de vorm of grootte van jouw binnenste schaamlippen? Of doet het pijn tijdens bijvoorbeeld fietsen, vrijen of sporten? Deze relatief eenvoudige ingreep kan jouw oplossing zijn! Overweeg jij deze ingreep, maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze vrouwelijke arts Whitney Koeiman of PA Chloé Wittenberg. Zij leggen jou graag alles rustig uit in een consult en kijken samen met jou of dit de oplossing is.

Consult schaamlipcorrectie 

Onze vrouwelijke arts Whitney Koeiman of PA Chloé Wittenberg bepalen tijdens het vrijblijvende consult of jij een geschikte kandidaat bent voor een schaamlipcorrectie. De arts zal vragen naar jouw gezondheid, jouw medische geschiedenis en welke medicijnen jij gebruikt. De consulten bij Whitney vinden plaats in Faceland Eindhoven. De consulten bij Chloé vinden plaats in Faceland Utrecht en Eindhoven. De operatiedata in Faceland Eindhoven worden bekendgemaakt tijdens het consult.

Operatie

Een schaamlipcorrectie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd in Faceland Eindhoven. Door het operatief verwijderen van het teveel aan weefsel van de binnenste schaamlippen, worden de binnenste schaamlippen weer kleiner dan de grote schaamlippen. Het resterende weefsel van de kleine schaamlippen wordt gehecht met dun oplosbaar hechtdraad. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten tot een uur.

Na de ingreep

Zorg dat je iemand meeneemt die je naar huis kan brengen, want na een schaamlipcorrectie mag jij niet autorijden. Na de schaamlipcorrectie kan je napijn hebben door de zwelling en bloeduitstortingen. Vaak is een pijnstiller hiervoor voldoende. Na zes weken kom je op controle bij jouw behandelaar.

Plastische chirurgie bij Faceland

Jij wordt geholpen door onze vrouwelijke BIG-geregistreerde arts Whitney Koeiman of PA met kwaliteitsregisternummer Chloé Wittenberg. Zij zijn onderdeel van het plastisch chirurgisch team van Faceland. Hoewel zij geen plastisch chirurgen zijn, zijn zij volledig bevoegd en zeer ervaren tot het zelfstandig uitvoeren van deze ingreep.

Medische vragen?

Heb je medische vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over de ingreep? Neem dan op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur contact op met Faceland Chirurgie.
Tel.: 088 101 46 00 (kies voor optie 2 in het keuzemenu)
E-mail: chirurgie@faceland.nl

Lees hier de highlights en voorwaarden voor een schaamlipcorrectie.
Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over de schaamlipcorrectie.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Schaamlipcorrectie
3.5 (70%) 102 votes

Vestigingen