Full Face Treatment

Faceland komt met de Full Face Treatment!

Bij Faceland zijn we constant op zoek naar nieuwe behandelmethodes en behandelingen voor een zo fris en natuurlijk mogelijk resultaat. Het belangrijkste onderdeel hiervan is volumeherstel. Het draait bij Faceland niet alleen om het verminderen van rimpels of lijnen, maar om het totaalplaatje! Soms wordt namelijk vergeten om naar het gehele gezicht te kijken. Huidveroudering treedt niet op in één gebied. Het hele gezicht moet in balans blijven voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Faceland doet precies dit met een speciaal ontwikkelde behandeling. We noemen het de 'Full Face Treatment'.

7 dagen per week bereikbaar

Bel 088 101 46 00WhatsApp 06 10 48 39 37

PRIJZEN         BEHANDELAARS        VOORWAARDEN        AFSPRAAK MAKEN       CONTACT

Gepersonaliseerd totaalpakket

Bij de Full Face Treatment neemt een cosmetisch arts een uur de tijd om jou een gepersonaliseerd advies te geven. In dit privé consult wordt gekeken welke indicaties er bij jou voor zorgen dat jouw gezicht volumineus en fris oogt. Er wordt meteen een prijsindicatie opgesteld afhankelijk van de gekozen indicaties voor de behandeling. 

De Full Face Treatment wordt uitgevoerd door de volgende artsen: Murielle van Engelen, Karina Rahimi, David Hamraz, Marie Kuijt, Anna Grelack en Whitney Koeiman, Merel Laboyrie, Anke Hoogers-Leufkens, Yesim Misirli en Nicoline Nijman op alle locaties van Faceland.

BIG-geregistreerde artsen

Vrijblijvend consult

Value for money

Maak nu een afspraak

Afspraak maken

Boek snel en gemakkelijk zelf een afspraak in via ons online boekingssysteem. Je kiest hierbij zelf een behandelaar & een tijdstip dat jou goed uitkomt!

Mocht jij nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.