Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels verzachten met fillers

Het is af en toe gewoon nodig dat jij jouw wenkbrauwen even optrekt. Een bijkomstigheid is wel dat het optrekken van de wenkbrauwen zorgt voor meer horizontale lijnen in het voorhoofd. Of je te maken hebt met fijne oppervlakkige lijntjes of diepere lijnen hangt af van jouw huidtype.

Hoe vaker je verbaasd kijkt of je wenkbrauwen optrekt, hoe meer lijntjes en hoe dieper ze worden. Vooral mensen met een sterke gezichtsmimiek trekken continu waardoor er rimpels in het voorhoofd ontstaan. Het is afhankelijk van je huidtype of je te maken krijgt met veel fijne, oppervlakkige lijntjes, of met een kleiner aantal diepere lijnen.

De cosmetisch arts pakt deze rimpels plaatselijk, effectief en langdurig aan. Eerst wordt er gekeken of een behandeling van de voorhoofdsrimpels ook mogelijk is met Botuline toxine, een tijdelijke spierontspanner. De resultaten met Botuline toxine zijn ongeveer 3 maanden zichtbaar.

Indien een behandeling met Botuline toxine voor diepe rimpels niet mogelijk is kan eventueel gekozen worden voor behandeling met een filler. Dit moet wel worden aangegeven door de cosmetisch arts. De filler blijft ongeveer 6 tot 9 maanden zitten.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Voorhoofdsrimpels
4.4 (88.28%) 29 votes

Vestigingen