Wat Zijn Fillers

wat-zijn-fillers

 WAT ZIJN FILLERS

Fillers zijn de perfecte oplossing als je er meteen jonger uit wil zien. Je krijgt vollere lippen of een jeugdig volume van het gezicht, vollere contouren en minder groeven en rimpels. Fillers worden ook wel een liquid facelift genoemd: een vloeibare facelift. Dit komt omdat ze je de voordelen bieden van een chirurgische facelift, zonder de hersteltijd. Hoewel we met fillers natuurlijk geen overtollige huid kunnen wegnemen is het heel goed mogelijk om volume aan te brengen. Zo zie je meteen de verbetering. Daarbij is het ook nog eens goedkoper dan een facelift.

De belangrijkste gebieden waar fillers gebruikt worden zijn:

– Lippen
– Mondhoeken
– Neuslippenplooi
– Jukbeenderen
– Kaaklijn

Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stof die overal in het lichaam voorkomt: vooral in bindweefsel en in de huid, maar ook in kraakbeen en gewrichtsvloeistof. Bij mensen met gewrichtsslijtage wordt het soms geïnjecteerd in een pijnlijk gewricht om extra demping te bereiken en zo pijnklachten te verminderen.

Je kunt het resultaat van je behandeling verder verbeteren door de behandeling met fillers te combineren met een rimpelbehandeling. De effecten van deze producten versterken elkaar, en daardoor bereik je met minder fillers een natuurlijk resultaat.

HOE WERKEN FILLERS


Naarmate je ouder wordt verlies je langzaam maar zeker onderhuids hyaluronzuur. Hierdoor gaat er volume verloren en droogt de huid uit. Als er opnieuw hyaluronzuur wordt aangevuld, werkt de gel als een kussentje dat de huid ondersteunt zodat volume en elasticiteit worden hersteld. Bovendien heeft hyaluronzuur een hydraterende werking.

HOE GAAT EEN BEHANDELING MET FILLERS IN ZIJN WERK

Luisteren
Een behandeling begint altijd met luisteren naar wat jij wil bereiken en wat jou specifieke wensen zijn.

Onderzoeken
Je cosmetisch arts bepaalt vervolgens wat de mogelijkheden zijn. We kijken naar de elasticiteit en de kwaliteit van je huid.

Plannen
Aan de hand van je wensen en de bevindingen bij lichamelijk onderzoek maken we een plan dat hierbij aansluit. Op die manier weet je precies wat je kunt verwachten.

Desinfecteren
Om je veiligheid te garanderen wordt het gebied dat behandeld wordt zorgvuldig gedesinfecteerd met een hypoallergene vloeistof.

Behandelen
Met een dun naaldje wordt het gebied behandeld. Dit duurt slechte enkele minuten. Verdoven gaat automatisch omdat de plaatselijke verdoving al verwerkt is in de FILLERS.

Koelen en klaar
Het kan verstandig zijn om in de behandelkamer of de wachtkamer nog een paar minuutjes te koelen.

TOT SLOT

Er is geen hersteltijd na een behandeling met fillers. Vaak is er enige zwelling die een paar uren of dagen nodig heeft om weg te trekken. Er kan een blauwe plek optreden. Deze is altijd goed te camoufleren.

In overeenstemming met de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, maakt FACE Land geen gebruik van permanente vulmiddelen.

Wil je een persoonlijk advies of een behandeling met fillers? Neem dan contact met ons op of boek direct een afspraak met één van onze cosmetische artsen.

Boek een afspraak

Wat Zijn Fillers
3 (60.54%) 37 votes

Vestigingen