Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwen liften

Een frisse opslag door het subtiel liften van de wenkbrauwen. Ook deze behandeling voeren de artsen uit bij Faceland! Naast het liften is het mogelijk door middel van een cosmetische wenkbrauwlift de asymmetrieën tussen beide wenkbrauwen op te heffen en een mooiere vorm te geven.

Wat houdt een wenkbrauwlift in? De spiertjes rond en tussen de ogen zijn met name verantwoordelijk voor het hangen van de wenkbrauw. Bij de wenkbrauwlift met een spierontspanner wordt een zeer kleine hoeveelheid Botuline toxine net onder wenkbrauw geïnjecteerd. Subtiel de wenkbrauw iets te liften en zo een frissere oogopslag te creëren is het doel! Het aanpassen van de spierspanning van de spieren, die de wenkbrauw zijn vorm en hoogte geeft, wordt zodanig aangepast met als gevolg een kleine lift van de wenkbrauw!

Een rimpelbehandeling is vrijwel pijnloos, zeer veilig en heeft gemiddeld drie maanden effect. Een behandeling van de wenkbrauwen met Botuline toxine duurt gemiddeld een kwartier met consult inbegrepen! Enkele injecties worden in de spieren van de wenkbrauwen gezet. Klanten ervaren de injecties als speldenprikjes.

Een wenkbrauwlift zorgt ervoor dat het oog meer open gaat staan en een frisse blik ontstaat! Een Bocouturebehandeling voor de wenkbrauwlift is al mogelijk voor een scherpe prijs van €50,-.

Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over injectables.

Interesse of vragen? Bel ons op 088 101 46 00 of Maak een afspraak

Wenkbrauwlift
2.7 (54.26%) 136 votes

Vestigingen